Nak tebus kupon ke tidak

Sebagai langkah untuk berjimat cermat dalam perbelanjaan @ shopping, saya meringankan jari untuk join laman² web yang menawarkan kupon² yang menarik, antaranya Dealmates. Sambil² tu kita pun boleh dapat kupon juga ;)

dealmates

Tadi dapat emel dari Dealmates yang memberitahu saya ada 3 hari lagi untuk redeem kupon bernilai RM15. Boleh tahan jugak tu. Terima kasihlah pada yang membeli deals via referral link saya tu… ;) Memang best² deals kat Dealmates ni. Dari deals untuk travel sampai ke souvenir dan makanan pun ada.

So…. apa yang saya nak redeem yek? Syaratnya kena redeem untuk items bernilai lebih tinggi dari RM15 lah. Ini antara yang saya berkenan;

klik utk tengok details item

Cutesy 18″ My PilloPet – They cute, they’re huggable and they never fail to put a smile on anyone’s face! Get your hands on one, two or all of these cute and huggable My PilloPets at 35% off.

RM59

klik utk lihat details

4 Personalised Photo Magnets + 4 Photo Bookmarks – Have your favourite memories stuck on the fridge with 4 pieces of 4” by 3” Photo Magnets and keep it in your books with 4 pieces of customized photo bookmarks.

RM28

klik utk lihat details

2-Piece Automotive Dashboard Pad To Keep Items From Falling – 2 Automotive Dashboard Pads Ultra Sticky Mats to secure items and devises in position. Anti-slip pad made of Polyurethane (PU) compounds with good heat resistance, weather durability and elasticity. Non-toxic, washable and reusable. Choose to buy 4 pieces for RM49.90.

2 pieces=RM29.90, 4 pieces for RM49.90

*bole hadiah kat hubby :p

klik utk lihat details

DIY Sticker Wall Clock – Impress your guests with a DIY Sticker Wall Clock made of imported high quality PVC. No leftover glue when you peel them off. 55 designs available!

RM35

*banyak dah sold out ni

 

klik utk details

 Aluminium Colour Card Holder With Ultra-Slim Built – Aluminium Colour Card Holder with sturdy, lightweight aluminium casing to protect credit cards, business cards, money or coins. 100% waterproof design.

RM35

hello kitty bag

Unique Hello Kitty Backpacks, Bags & Luggage Tags

RM102

ada banyak lagi pilihan beg Hello Kitty

Apa macam… hensem² kan semuanya ;) Hmm… nak tebus kupon ke tidak ni?

Incoming search terms:

Comments

  1. says

    Tebus jer jika ada ongkosnya dan ada keperluannya… kalau saya suka yang auto dashboard stick pads tu. Sangat praktikal kalau dalam kereta =D tapi menda ni lagi menggalakkan shopping kot…? and that’s why saya kurang gemar join menda2 gini…duit tak byk =D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *