Nak tebus kupon ke tidak

by Ummi Hanie on March 29, 2012

in INFO

Sebagai langkah untuk berjimat cermat dalam perbelanjaan @ shopping, saya meringankan jari untuk join laman² web yang menawarkan kupon² yang menarik, antaranya Dealmates. Sambil² tu kita pun boleh dapat kupon juga ;)

dealmates

Tadi dapat emel dari Dealmates yang memberitahu saya ada 3 hari lagi untuk redeem kupon bernilai RM15. Boleh tahan jugak tu. Terima kasihlah pada yang membeli deals via referral link saya tu… ;) Memang best² deals kat Dealmates ni. Dari deals untuk travel sampai ke souvenir dan makanan pun ada.

So…. apa yang saya nak redeem yek? Syaratnya kena redeem untuk items bernilai lebih tinggi dari RM15 lah. Ini antara yang saya berkenan;

klik utk tengok details item

Cutesy 18″ My PilloPet - They cute, they’re huggable and they never fail to put a smile on anyone’s face! Get your hands on one, two or all of these cute and huggable My PilloPets at 35% off.

RM59

klik utk lihat details

4 Personalised Photo Magnets + 4 Photo Bookmarks - Have your favourite memories stuck on the fridge with 4 pieces of 4” by 3” Photo Magnets and keep it in your books with 4 pieces of customized photo bookmarks.

RM28

klik utk lihat details

2-Piece Automotive Dashboard Pad To Keep Items From Falling - 2 Automotive Dashboard Pads Ultra Sticky Mats to secure items and devises in position. Anti-slip pad made of Polyurethane (PU) compounds with good heat resistance, weather durability and elasticity. Non-toxic, washable and reusable. Choose to buy 4 pieces for RM49.90.

2 pieces=RM29.90, 4 pieces for RM49.90

*bole hadiah kat hubby :p

klik utk lihat details

DIY Sticker Wall Clock - Impress your guests with a DIY Sticker Wall Clock made of imported high quality PVC. No leftover glue when you peel them off. 55 designs available!

RM35

*banyak dah sold out ni

 

klik utk details

 Aluminium Colour Card Holder With Ultra-Slim Built - Aluminium Colour Card Holder with sturdy, lightweight aluminium casing to protect credit cards, business cards, money or coins. 100% waterproof design.

RM35

hello kitty bag

Unique Hello Kitty Backpacks, Bags & Luggage Tags

RM102

ada banyak lagi pilihan beg Hello Kitty

Apa macam… hensem² kan semuanya ;) Hmm… nak tebus kupon ke tidak ni?

Incoming search terms:

{ 14 comments… read them below or add one }

che_lin March 29, 2012 at 12:16 PM

Tebus jer jika ada ongkosnya dan ada keperluannya… kalau saya suka yang auto dashboard stick pads tu. Sangat praktikal kalau dalam kereta =D tapi menda ni lagi menggalakkan shopping kot…? and that’s why saya kurang gemar join menda2 gini…duit tak byk =D

Reply

Ummi Hanie March 29, 2012 at 5:41 PM

yup, nmpk gaya stick pads tu yg plg berguna kan… hehe… bagus le tindakan che lin tu ;)

Reply

syu90 March 29, 2012 at 12:36 PM

sme la..syu pon ada dpt jgk..xtau nak tebus ape..

Reply

Ummi Hanie March 29, 2012 at 5:40 PM

syu pun dpt ek… jom tebus same2 ;)

Reply

Azie March 29, 2012 at 2:56 PM

Salam, Azie ada dapat juga redeem kupon Rm15 dari dealmates. Tapi tak tau la nak redeem apa!!!

Reply

Ummi Hanie March 29, 2012 at 5:40 PM

wslm azie, maybe promosi dealmates kot kan… promosi mac xsilap sy ;)

cube le redeem mana2 yg sy listkan tu, menarik juga

Reply

Azie March 29, 2012 at 5:43 PM

Itu la dok tengok-tengok juga la ni, sama dengan ummie dok ushar-ushar hehehe.

Reply

Ummi Hanie March 30, 2012 at 10:42 AM

agak2 azie pilih ape ye

Reply

Hanif March 29, 2012 at 8:02 PM

Aku tak dapat pun…huhuu

Reply

Ummi Hanie March 30, 2012 at 10:25 AM

eh jgnlah sedih… heee

Reply

Cik Rose Cute March 29, 2012 at 9:33 PM

seronoklah dapat kupon tue…

Reply

Ummi Hanie March 30, 2012 at 10:24 AM

yup, seronok gak tp for sure kena tambah duit lg :p

Reply

puan kutu March 31, 2012 at 8:29 PM

ohh baru sedar dh lama tak check email.msti ada gak apa kupon nie.hiks..klu rasa perlu redeem jer.klu tak redeem pun tak rugi.haha..

Reply

Ummi Hanie April 2, 2012 at 9:14 AM

haah ntah2 kutu pun dpt tu… yup,xredeem pun xrugi kot

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: