Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Teaser Projek Mega 2012

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Teaser Projek Mega 2012

Mega bagi saya, mungkin tak mega bagi orang lain.

Well, dah hampir masuk tahun ke-5 saya menceburkan diri dalam dunia perniagaan online, dan dalam 3 tahun aktif, mungkin agak lambat perkembangan biz saya. Maklumlah, semuanya belajar sendiri kerana tak berpeluang nak attend mana² bengkel perniagaan, kursus dan sebagainya. Saya banyak menimba ilmu dari ebook, grup/page Facebook juga bertanya secara direct kepada otai² internet marketer ni.

Berbalik pada topik projek mega yang saya sebut² dalam entry ni. Secara rasminya hari ini adalah permulaannya. Jom tengok teaser sikit;

 

Tadaaa…. ! Sukeeee….. :)

Assistant tak bergaji ni pun berkobar-kobar nak tolong ;)

tambah lagi sorang model + assistant tak bergaji :p

Ok…. tu je dulu…. ;) U all mesti dah boleh agak apa semua ni kan? ;)

 

26 Responses

  1. syu90 says:

    ooh..jual t-shirt boboiboy kan? smoga bjaya sis..

  2. sari says:

    gud luck dear…
    teringat plak dolu2 masa upin ipin meletopss :)

  3. puanbee says:

    ok dah dpt agak , biz t-shirt boboboi .. ahaks…

  4. puan kutu says:

    upin ipin ye..bagus hanie.teruskan usaha.kutu pernah gak terfikir nak berbisnes online lama dulu,tp trpaksa kuburkan sbb tak ukup kuat semangat.hehe..

    oh ye berkenaan epjj dan pjj tu sama tp tak serupa.epjj tu belajar secara dlm talian.hanie boleh jer apply.kita bincang dengan rakan2 n lecture online jer.dlm sebulan sekali je kelas.ada gak yg 2 3 kali..semua org pun boleh asalkan ada kemahuan.:)

    • Ummi Hanie says:

      bukan upin ipin, kutu. boboiboy… hanie pun xde la kuat smgt sgt tp sbb minat kot berbiz online ni ;)

      kalau kutu nk try biz kecil2an, hanie leh roger2 nnti ;)

      ePJJ tu online je ye… mudah sekali yer… maknanya mmg xpayah langsung nk pegi kelas hujung minggu gitu? ok nnti nk search lah lebih lanjut.. ;)

  5. akubiomed says:

    Ramai sudah suri rumah melibatkan diri dengan dunia perniagaan kedai maya. Selamat berjaya. :-)

  6. Ummi Hanie says:

    bard boleh, insyaAllah… seronok tau drpd duduk2 saja dirumah, dpt juga income hasil titik peluh sndiri ;)

  7. titan says:

    ejen jual baju ye..

  8. lin azlina says:

    sangat kagum dgn semangat hani berbisnes..dahla anak2 ramai dan masih kecil tapi bijak membahagikan masa :)
    teruskan usaha..semoga berjaya dan berjaya selalu

    • Ummi Hanie says:

      alahai linnn… segan aiii.. hanie biase2 je… mungkin minat berbiz online yg mendalam ni memungkinkan hanie sempat utk semuanya…

      terima kasih, doakan selalu … ;)

  9. zie fauzi says:

    betul2 mega punya projek ni.. hihihi….. semoga berjaya yer…. :)

  10. W.HabibuRahman says:

    salam cik ummi hanie…

    lama x singgah sini,halmaklumlah,pakai brokbang super speed…ekeke..

    oh ya! semoga terus maju jaya ya didalam perniagaan online…

    I Like Boboiboy….

  11. izan ishak says:

    bestnya projek mega hanie tu… mesti anak2 pun tumpang happy tgk brg2 boboiboy tu kan… yg anak2 pegang tu t-shirt ye?

  12. izan ishak says:

    selamat berbisnes ye hanie!

  13. Izzuddin Fauzi says:

    Upin dan Ipin???

  14. […] sama berulang lagi. Tapi kali ini restart banyak kali pun tak jalan. Sedihhhh rasa hati. Dahlah projek mega 2012 baru nak bermula. Cobaannn…. dan mujurlah blog penyuntik semangat ada untuk memberi semangat […]

  15. […] Mode happy sebab dapat order dari Brunei untuk biz yang saya cerita sikit kat entry ni => Projek Mega 2012. Juga dapat order dari online shop Pink Muslimah Store juga…. Syukur alhamdulillah. Jom […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *