Teaser Projek Mega 2012

Mega bagi saya, mungkin tak mega bagi orang lain.

Well, dah hampir masuk tahun ke-5 saya menceburkan diri dalam dunia perniagaan online, dan dalam 3 tahun aktif, mungkin agak lambat perkembangan biz saya. Maklumlah, semuanya belajar sendiri kerana tak berpeluang nak attend mana² bengkel perniagaan, kursus dan sebagainya. Saya banyak menimba ilmu dari ebook, grup/page Facebook juga bertanya secara direct kepada otai² internet marketer ni.

Berbalik pada topik projek mega yang saya sebut² dalam entry ni. Secara rasminya hari ini adalah permulaannya. Jom tengok teaser sikit;

 

Tadaaa…. ! Sukeeee….. :)

Assistant tak bergaji ni pun berkobar-kobar nak tolong ;)

tambah lagi sorang model + assistant tak bergaji :p

Ok…. tu je dulu…. ;) U all mesti dah boleh agak apa semua ni kan? ;)

26 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *