Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Tangkap gambar dengan iPhone 5

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Tangkap gambar dengan iPhone 5

Tangkap gambar dengan iPhone 5 gadget impian

Mula-mula berangan dulu ada iPhone 5, snap gambar sana, snap gambar sini. Senang, ringan je. Tak payah bawa kamera lain ke mana-mana. Cukuplah dengan iPhone 5 gadget impian sahaja.

Saya ni kan ibu beranak 5…. kalau boleh semua gadget nak yang all-in-one je. ;) Yang penting, momen² penting bersama keluarga tu dapat diabadikan.

iphone 5 gadget impian

Zaid dan Kak Long berlatarbelakangkan KLCC

selepas beberapa minit check-in hotel di KL..

iphone 5 gadget impian

abang dan kakak dah siap-siap main dam haji atas katil

Amacam, kualiti gambar yang ditangkap menggunakan iPhone ni? Ok… ini bukan hasil tangkapan gambar iPhone 5 gadget impian, cuma iPhone 3Gs…  Tapi bagi pendapat peribadi saya, kamera iPhone 3Gs saja dah memadai. Belum mengingkan kamera DSLR setakat ini. ;)

p/s: kalau kawan-kawan nak bantu saya menang iPhone 5 gadget impian ramai tu, jangan segan silu tekankan button G+1 di entry: iPhone 5 Gadget Impian [klik link entry, tapi terhad hanya SEKALI setiap seorang] dan juga boleh lakukan undian yang bertempat di blog denaihati.com => JOM UNDI untuk iPhone 5.

Nak klik banner di bawah pun boleh ! :)

TERIMA KASIH !

iphone 5 gadget impian

 

13 Responses

  1. akubiomed says:

    Kalau ada rezeki menang iPhone 5 boleh snap gambar cantik-cantik. :-)

  2. puanbee says:

    gambar dr iPhone memang cantik , tidak disangkal lagi .. kan kan ..walau ada dslr , iPhone jugak yang mudah percayalah ~

  3. titan says:

    fuhh..semuanya nak iphone aje nih..

  4. Bro Zulkbo says:

    Salam..
    dah undi untuk Blogger Mom..
    kalau bukan anda dapat iPhone 5 nih
    biarlah saya yek..he he

  5. Myra Jay says:

    Ok, MJ dah vote akak :)

  6. ohcikgu says:

    semoga berjaya dapay iphone 5 tu ye!

  7. Ummi Hanie says:

    Terima kasih hatiputera. Sy akn vote utk anda juga nnti ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *