Taktik 3 MINIT Bersihkan rumah

Rumah u all selalu ada tetamu tak ?

Tak kisahlah ada tetamu atau tidak , rumah mestilah sentiasa nak bersih dan kemas . Orang beranak kecik2 macam saya ni susah nak capai tahap tip-top , dapat selesa/kemas mata memandang jadilah .

Saya agak curious dalam hal2 pembersihan rumah secara PANTAS . Jalan2 kat blog Mama-Miya ni terjumpa pulak video youtube berkaitan hal ni . Very interesting . Saya nak share dengan u all ok .

Taktik bersihkan/kemaskan rumah dalam masa 3 MINIT !!

Amacam … Sempoi kan ?
Sebenarnya … saya selalu gak alami perkara macam ni . Bila orang nak datang je mulalah kelam kabut . Maklum jelah ada budak2 kecik yang sentiasa berkeliaran sambil menyepahkan rumah …

15 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *