Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

T-Shirt Unik Dari Jepun..Macam Best je

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

T-Shirt Unik Dari Jepun..Macam Best je

 T-shirt unik dari jepun

 

Kawan2 … lihat ini ……. *ayat skema Ini ialah mini tee .

Sila rendamkan mini tee itu di dalam sebesen ayor utk melihat KEAJAIBAN ;)

See ….. ?? Mini tee itu sudah mula mengembang !

Tarik keluar mini tee yg sudah mengembang spenuhnya itu perlahan-lahan … KEAJAIBAN !

Tadaaa …. silalah terkejut ! mini tee sudah jadi tee saiz org dewasa !! =)

Inilah t-shirt rekaan org Jepun yg begitu unik dan… menjimatkan ruang mungkin ?

Bermula dari saiz yg kecil seakan baju anak patung, ia direndam sebentar di dlm sebesen air. Perlahan-lahan, t-shirt itu mengembang dan mengembang menjadi saiz org dewasa.

Keringkan dan anda sudah siap utk memakainya.

Org² Jepun ni mmg kreatif lah dlm mencipta idea² baru yg unik lagi menarik.

 

*Ok cepat makan ikan banyak2 untuk srap khasiat Omega-3 ;) .

Incoming search terms:

 

16 Responses

  1. >#1st lg!Yes!Hihi..Hanie..Sis hampir2 nk posten3 sebijik camnie hr tu..Seb bek lg x pos,kalo tdksame je post kite ekk..

  2. hans says:

    >orang jepun memang kaksetiap masa cipta alat barulama2 manusia juga jadi mangsapekerjaan semakin kurang sebab setiap kerja diganti dengan robot

  3. xyncaholic says:

    >jepon mmg kretif.susah nak ikut idea dowang..ape je yg dowang tak boleh buat..

  4. hans says:

    >baru2 nih buat yg labah2 gergasi mekanikal robot tusatu hari mungkin transformers tu wujud aku rasa

  5. >Pesal org Jepun nieh terel2 sngt,ehh??

  6. hans says:

    >kak ieda…diorang nih kreatif sebab suasana diorang macam tumasing2 bersaing

  7. hans says:

    >diorang kan banyak buat robot yg ganti manusia kerjaso peluang kerja terhadtu diorang jadi kreatif tunak hidup

  8. Ummi Hanie says:

    >ieda : cayok2 komen firstt … :)hehe kalo terpost sama pun xper…hanie xmara…depa tere sbb rajin makan ikan i think…ikan itu bagushans : transformers abakal wujud ?? ximpossible..btol ckp hans … idup penuh siangan…xyncaholic : ikut sikit2 ok ler..kita blom sampai tahap itu..oleh itu mari kita mkn ikan byk2 !

  9. penaberkala says:

    >haha, boleh plak buat magicterbaik ah baju camni

  10. TK says:

    >Wah interesting.. I ni kan peminat brg Jepun hehe. Org jepun mmg suka mereka2 dan mencipta mcm2.

  11. >erk ade erk kat jepun t-shirt gini> nanti akak nak gi cari lah hehe

  12. uMMiIRa says:

    >org jepun ni mmg kreatif…kalau camni le mmg jimat le space kt almari…he3…

  13. Ummi Hanie says:

    >penaberkala : iya . terbaekkk . magic ! hee~TK : u should get 1 ! ;)yatie : uiksss..kak yatie xjumpe lg ek t-shirt neh ? xpo,hanie dah jumpo tp versi sapu tgn ;pummiIra : aah kan..haruss kemass lemari kiter

  14. NURUL IZZA says:

    >ekeke.lucu oh tp jepun mmg..byk benda yg best2..mcm2 ade..pelik2 plak tu =)

  15. fyna says:

    alaaaaa.. comelnya~ dan yang penting mereka sangat kreatif kan ^_^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *