T-shirt Boboiboy original – Clearance SALE

T-shirt Boboiboy yang original ada di sini. CLEARANCE SALE !

Dah agak lama semenjak entri teaser, baru ini (4/8/2012) saya bersedia nak buat entri sebenar berkaitan bisnes baru saya ni. Bisnes jual t-shirt Boboiboy yang original, bukan tiruan copy paste dari mana-mana.

Syarikat pengeluar t-shirt ini sudah mendapat kebenaran sah dari company Boboiboy sendiri dan beberapa orang agen berdaftar telah dilantik, antaranya sayalah. Siap dapat sijil lagi ;)

Sebagai agen, sudah tentulah saya kena membuat pembelian minimum yang telah ditetapkan. Syukurlah masih ada ruang nak menyimpan stok t-shirts tu dan beberapa helai telah pun terjual. Pelanggan dari Brunei dan Singapura pun ada ;)

tshirt boboiboy

Nampak itu… lambakan tshirt yang baru sampai… Lelong… Lelong… Oh tak boleh bayang andainya daku menjual di pasar malam… hoho. Lagi mudah sebenarnya tapi, malulah… ai kan pemalu tahap dewa :-P

Model² percumaku…. suka bebenor dapat tshirt Boboiboy sorang satu.

Nak tengok design²nya? Jomm… Ada yang tshirt sahaja, ada tshirt + seluar dan ada juga dress shirt, khas untuk kanak-kanak perempuan.

tshirt seluar

 

tshirt seluar

 

 

tshirt sahaja

 

 

Dress Shirt

 

 

Nak order? Nampak details dalam gambar di atas… Atau nak lebih feel, moh tengok dalam album gambar tshirt Boboiboy di FB saya atau terus saja Like fanpage Tshirt Original Boboiboy.

Setakat ni, cabaran besar tu belumlah ada lagi, tetapi duri² kecil tu nak tak nak ada juga. Adatlah kalau berniaga ni kan… Kena banyak bersabar dan tahan diuji sikit.

 

#Emel: honey_sapphire@hotmail.com / admin@ummihanie.com / ummihanie@hotmail.com

Lepas habis stock ni, tutup dah biz tshirt yer….. Fokus biz lain ~

Incoming search terms:

17 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *