Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Sudi Undi satu “Like” untuk anakanda saya ?

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Sudi Undi satu “Like” untuk anakanda saya ?

 

Salam bahagia dan ceria selalu .

 

Ermm selalunya saya memang tak berkenan nak join contest² berlandaskan undian gambar atau “Like” di Facebook ni . Tapi entah macammana , terjebak juga saya akhirnya . Sebelum ni biasa tolong Like untuk kengkawan jer ….

 

So , dipendekkan cerita , kalau kalian rasa anakanda saya Muhammad Zaid ni berkenan di hati … sudi²kanlah tekan butang Like di SINI , atau klik saja gambo di ATAS … TRIMAS !!

 

 

But sebelum tu kalian kena Like page Educational Toys bumiputera terlebih dahulu kerana mereka ialah penganjur contest itu … Terima kasih Hanie ucapkan kepada mereka yang telah pun VOTE untuk anakandaku ini .

 

Hadiah²nya ? Boleh tahanlah juga …

 

 

Yang menarik perhatian saya salah satunya ialah kerana hadiah berupa permainan pendidikan …

Ok itu saja . Jasa kalian tetap kukenang ~

 

 

43 Responses

  1. zuwaidah says:

    amboiiiiiiiiiiiiii sangat comellll…..pipi baby mcm nak geget geget…gerammmm sangat
    zuwaidah ada entri terbaru… jom baca AkhirnyaMy Profile

  2. nza says:

    bam…bamnya pipi zaid!!!!
    nnti akak tekan like….
    nza ada entri terbaru… jom baca Vacation @ Cameron HighlandMy Profile

  3. Encik Billy says:

    wah2…comelnyeww…seriusly rasa cm nak tampo2 je pipi tuh! hehe
    Encik Billy ada entri terbaru… jom baca Aksi Kejam Seorang Bapa Lempar Anak Perempuannya Keluar TingkapMy Profile

  4. Ummi Hanie says:

    hai wadud

    nape lak kak hanie nk tampo org..huhu :p

  5. ctN honey says:

    dah tekan like.fb siti noor misro.mmg cute si zaid tu…

  6. zuneta says:

    kenapa pipi dia terlalu comelllllllllllll….so cute!!! rasa nak cubitttt je….tarik2…picit2…leh ke??? hehe…zu dah like ye…

  7. farawahidah says:

    dah like..good luck ye..
    farawahidah ada entri terbaru… jom baca Eisya jadi Saloma?? Kawin kawin…My Profile

  8. D_08 says:

    akan dilaksanekan dengan kadar segere……takde dakwe dakwi lagi….
    D_08 ada entri terbaru… jom baca Kesian Daudsu JamaludinMy Profile

  9. Juan says:

    comel la budak ni
    Juan ada entri terbaru… jom baca Mengemudi Bahtera Perubahan MindaMy Profile

  10. Assalamualaikum Yong hanie, nak gigit pipi dia buleh?!
    Kak Halima Moh Kembara ada entri terbaru… jom baca Erdogan – The Day After…Panas, Panas Weh!My Profile

  11. sjiehan says:

    salam, good luck..sy dioakan anak akak menang~ hehe bukan wpress…blogspot je… hadiah akak tu kan~
    sjiehan ada entri terbaru… jom baca Cat dari gelatin babi.. !! Boleh ke pakai?My Profile

  12. ciksembang says:

    hanie.. maaf byk2 akk sunyi je lama sgt.. akk dh klik like dkt budak zaid ni.. mana tak nak like..nama nak sama dgn akk.. Zaidah
    ciksembang ada entri terbaru… jom baca Makam Abu Ayub AlAnsari di Istanbul,TurkiMy Profile

  13. kakyong says:

    kakyong dah LIKE kan..??

    ingat2 lupa lah
    kakyong ada entri terbaru… jom baca Terima kasih EyriqazzMy Profile

  14. Adam Roslan says:

    Goodluck Ummi!
    Adam Roslan ada entri terbaru… jom baca Innity Ambil Kisah IklannyaMy Profile

  15. iz says:

    comelnya….nak like kt fb ker…x dpt la iz nk like sbb xde fb…:)

  16. myrule says:

    UIk..pipi dia…

    Dah like..:p
    myrule ada entri terbaru… jom baca Contest Anak Senyum By MamalurveirfanMy Profile

  17. Mr Rileks says:

    comey laa…. liked!!!
    Mr Rileks ada entri terbaru… jom baca Gambar Lukisan Pensil Yang Awesome!!! Part 1My Profile

  18. ashra says:

    bam bam..nak geget boleh pipinya.hehe

    salam perkenalan =)
    ala,maaf saya tak leh nak like sbb takde fb.hehe.
    btw,gud luck ye.

  19. mohamadazhan says:

    comel2…hehe.datang like
    mohamadazhan ada entri terbaru… jom baca Kudrat Wanita Tua Demi Sesuap RezekiMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *