Sudi Undi satu “Like” untuk anakanda saya ?

 

Salam bahagia dan ceria selalu .

 

Ermm selalunya saya memang tak berkenan nak join contest² berlandaskan undian gambar atau “Like” di Facebook ni . Tapi entah macammana , terjebak juga saya akhirnya . Sebelum ni biasa tolong Like untuk kengkawan jer ….

 

So , dipendekkan cerita , kalau kalian rasa anakanda saya Muhammad Zaid ni berkenan di hati … sudi²kanlah tekan butang Like di SINI , atau klik saja gambo di ATAS … TRIMAS !!

 

 

But sebelum tu kalian kena Like page Educational Toys bumiputera terlebih dahulu kerana mereka ialah penganjur contest itu … Terima kasih Hanie ucapkan kepada mereka yang telah pun VOTE untuk anakandaku ini .

 

Hadiah²nya ? Boleh tahanlah juga …

 

 

Yang menarik perhatian saya salah satunya ialah kerana hadiah berupa permainan pendidikan …

Ok itu saja . Jasa kalian tetap kukenang ~

 

43 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *