Stok Cheezy Sauce i-Mukmin in da house!

Salam all.

sedar tak sedar dah hampir 3 tahun UH berniaga serbuk cheese i-mukmin ni.

sambilan je pon. takle borong berkarton-karton kan. adakalanya borong sekarton, adakalanya beberapa paket jer, bergantung pada modal bisnes… hihi.

tapi kaedahnya, dah ada pelanggan setia. alhamdulillah.

Ramai yang dah pernah merasa kelazatan Cheezy Sauce i-Mukmin ni pada firasat saya. Penggemar² keju sudah pasti tak akan melepaskan peluang menikmatinya. Begitu juga dengan saya dan famili.

Sejak memesan buat kali pertama, terus jatuh cinta. Dan pesanan kedua serta seterusnya dibuat secara memborong. Sambil guna sendiri, sambil menjual jana pendapatan dari rumah. ^ – ^   Cheezy Sauce i-Mukmin sudah tampil dengan packaging baru, RM13 sepaket. Ada juga yang jual lebih tinggi. UH tak sampai hati uolz. Up seringgit je dari harga lama… it’s okeh ~

bersama model setia biz ummi

Serbuk Cheese/Chezzy Sauce  i-Mukmin ialah buatan orang Islam semestinya. Cukup mudah disediakan, hanya ditambah air panas sahaja. Hasilnya sama seperti mana cheese yang lain. Sedap, enak, sehingga menjilat jari.

Kandungan – Milk Solids, Vegetable Fat, Modified Starch, Maltodextrin, Vegetable Powder, Cheese Solids, Flavour Enhancers, Dextrose, Salt, Glukose Syrup Solids, Food acids, Flavourings, Mineral Salt Spices. Yeast extract, Anti Caking Agents. Spice Extract Colourings.
Penggunaannya
~ Campurkan 1 bahagian serbuk cheese dengan 1 bahagian air panas (>85c) sedikit demi sedikit.
cheezy i-Mukmin meals
Panduan
 
1. Simpan di tempat dingin dan kering, elakkan dari terkena cahaya
2. Bancuh sekadar untuk kegunaan sahaja
3. Tarikh luput tertera di bungkusan, lebih kurang 6 bulan dari tarikh pengeluaran.

Nak buat tempahan? boleh whtsapp saya: “cheezy ummihanie” ke 018-4027399 .

Harga Cheezy i-Mukmin & postage rates;

1 – 4 paket = RM13/paket . Contoh: 3 paket = 3 x RM13 = RM39

5 – 9 paket = RM12/paket

10 – 19 paket = RM11/paket

Postage Semenanjung: 1-3 paket = RM8 ,  4 – 5 paket = RM10 , 6 – 7 paket = RM12

Postage Sabah: 1-3 paket = RM13 , 4 – 5 paket = RM16, 6 paket = RM19

Postage Sarawak: 1-3 paket = RM12 , 4 – 5 paket = RM14 , 6 paket = RM16

*note: 1 paket = 200gram

Yukkk….. Order Cheezy i-Mukmin hari ini dan nikmati bersama- sama keluarga tersayang ~

Incoming search terms:

34 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *