Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Stok Cheezy Sauce i-Mukmin in da house!

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Stok Cheezy Sauce i-Mukmin in da house!

Salam all.

sedar tak sedar dah hampir 3 tahun UH berniaga serbuk cheese i-mukmin ni.

sambilan je pon. takle borong berkarton-karton kan. adakalanya borong sekarton, adakalanya beberapa paket jer, bergantung pada modal bisnes… hihi.

tapi kaedahnya, dah ada pelanggan setia. alhamdulillah.

Ramai yang dah pernah merasa kelazatan Cheezy Sauce i-Mukmin ni pada firasat saya. Penggemar² keju sudah pasti tak akan melepaskan peluang menikmatinya. Begitu juga dengan saya dan famili.

Sejak memesan buat kali pertama, terus jatuh cinta. Dan pesanan kedua serta seterusnya dibuat secara memborong. Sambil guna sendiri, sambil menjual jana pendapatan dari rumah. ^ – ^   Cheezy Sauce i-Mukmin sudah tampil dengan packaging baru, RM13 sepaket. Ada juga yang jual lebih tinggi. UH tak sampai hati uolz. Up seringgit je dari harga lama… it’s okeh ~

 

 

 

wow wow weee…. Cheesy Wedges, Burger & Macaroni Cheese … all home-made ! Simpan je stok Cheezy Sauce di rumah ;)

 

 

model biz ummi :)

 

 

 

Serbuk Cheese/Chezzy Sauce  i-Mukmin ialah buatan orang Islam semestinya. Cukup mudah disediakan, hanya ditambah air panas sahaja. Hasilnya sama seperti mana cheese yang lain. Sedap, enak, sehingga menjilat jari.

Kandungan – Milk Solids, Vegetable Fat, Modified Starch, Maltodextrin, Vegetable Powder, Cheese Solids, Flavour Enhancers, Dextrose, Salt, Glukose Syrup Solids, Food acids, Flavourings, Mineral Salt Spices. Yeast extract, Anti Caking Agents. Spice Extract Colourings.
Penggunaannya
~ Campurkan 1 bahagian serbuk cheese dengan 1 bahagian air panas (>85c) sedikit demi sedikit.
cheezy i-Mukmin meals
Panduan
1. Simpan di tempat dingin dan kering, elakkan dari terkena cahaya
2. Bancuh sekadar untuk kegunaan sahaja
3. Tarikh luput tertera di bungkusan, lebih kurang 6 bulan dari tarikh pengeluaran.

Nak buat tempahan? boleh whtsapp saya: “cheezy ummihanie” ke 018-4027399 .

Harga Cheezy i-Mukmin & postage rates;

 

1 – 4 paket = RM13/paket .

 

Contoh: 3 paket = 3 x RM13 = RM39

 

5 – 9 paket = RM12/paket

10 – 19 paket = RM11/paket

Postage Semenanjung:

 

1-3 paket = RM8 ,  

 

4 – 5 paket = RM10 ,

 

6 – 7 paket = RM12

Postage Sabah:

 

1-3 paket = RM13 ,

 

4 – 5 paket = RM16,

 

6 paket = RM19

Postage Sarawak: 1-3 paket = RM12 ,

 

4 – 5 paket = RM14 ,

 

6 paket = RM16

*note: 1 paket = 200gram

 

Yukkk….. Order Cheezy i-Mukmin hari ini dan nikmati bersama- sama keluarga tersayang ~

Incoming search terms:

 

21 Responses

  1. titan says:

    wahh..bak sikit cheezynya tu…

  2. Puan Kutu says:

    sedap ni..kutu dh rasa cheezy saucenya cuma yg I-mukmin belum lg..

  3. syamila says:

    stok cheezy sauce dah habis…nak beli tapi tak terbeli2 lagi….hmmm

  4. Bahrain says:

    ni sos cheese ke cheese yang untuk kek..?

  5. Ummi Hanie says:

    mai la try sepaket dulu.. hehe ;)

  6. Zila Zaidon says:

    Macam mana nak order ya.

  7. nyda says:

    rm12 brape gram yer?

  8. Emalin Mohd says:

    Macam sedap je tu..rasanya sure yummy

  9. Alwib says:

    halo bunda…serbuknya bisa kirim ke Indonesia gak?

  10. umminani says:

    menarikni ummi hanie, pernah beli anak2 makan tak ingat dunia. hahaha sedap sangat

  11. Oyong Ilham says:

    sepertinya enak juga ni ya /……

  12. gopena says:

    Serbuk Cheese i-Mukmin 100% halal :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *