Si Peramah di bulan April ’12

Sedar tak sedar dah masuk tengah bulan Mei ye kita! Punyalah pantas masa berlalu. Rupa²nya belum buat lagi pengumuman carta si peramah pada bulan april ’12 punya. Selalu saya sebut pembebel terhebat kan… kali ni tukor sikit le… :p Sebab memang peramah² belaka mereka ni.

 

 

Terima kasih semua…

Dan seperti biasa link 3 top carta akan bertapa di sidebar blog saya seperti biasa. Tahniah tahniah.

Oh ya, SELAMAT HARI GURU !

Jom SHARE cerita hidup korang untuk #ProjectListen :) .

 

p.s: mode berdebar-debar + rasa macam nak fengsan dengan projek mega pagi ni. story lain kali insyaAllah ;) seriusss…. berdebar-debar !

 

 

28 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *