Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Si Peramah di bulan April ’12

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Si Peramah di bulan April ’12

Sedar tak sedar dah masuk tengah bulan Mei ye kita! Punyalah pantas masa berlalu. Rupa²nya belum buat lagi pengumuman carta si peramah pada bulan april ’12 punya. Selalu saya sebut pembebel terhebat kan… kali ni tukor sikit le… :p Sebab memang peramah² belaka mereka ni.

 

 

Terima kasih semua…

Dan seperti biasa link 3 top carta akan bertapa di sidebar blog saya seperti biasa. Tahniah tahniah.

Oh ya, SELAMAT HARI GURU !

Jom SHARE cerita hidup korang untuk #ProjectListen :) .

 

p.s: mode berdebar-debar + rasa macam nak fengsan dengan projek mega pagi ni. story lain kali insyaAllah ;) seriusss…. berdebar-debar !

 

 

 

28 Responses

  1. iEyLa says:

    selamat hari guru jgk kak..
    ibu adalah guru yang terbaik dalam hidup kita.. :)

  2. zie fauzi says:

    ramah betul depa… bila la nak jadi ramah mesra mcm depa… hihii

    ada projek mega yer…projek apa la tu…

  3. akubiomed says:

    Selamat hari guru. Rasanya kali pertama tersenarai di blog ini? :-)

  4. lin azlina says:

    dah lama saya tak menjejakkan kaki ke blog kawan2 dek mood yang takbetul ni..smgt blogging tengah hilang

  5. sjiehan says:

    saya selalu xmasuk dalam list…

    huhu…
    rasa cam dah byk komen.. ekekkee

  6. syu90 says:

    x dpt jd top 3 lg..

  7. Ummi Hanie says:

    roh menjahit meresap takperrr deh ! janji masyukkkk kann….

    betol tu, den pun kalo tak dpt blogwalking, dpt update blog sndiri pun dah cukup baguih

  8. nza says:

    lama xsinggah sini..TAHNIAH kpd yg peramah..sejak akhir2 ni akak dh xleh jd peramah la..hu.hu.hu…..

  9. fieda says:

    kak fieda ada jugak dalam kategori si peramah ni…insyaallah kalau sempat mmg akan sentiasa ke sini..

  10. puan kutu says:

    projek mega apa plak nie hanie?hihi lately agak ketinggalan dlm serba serbi.

    tq ye,dh jarang dtg sini pun totap menjuarai carta.kiki..

    rupanya url kena tukar sama macam lama.klu tak tak bley bukak entri dulu2.kutu baru tahu.makanya hendak maklumkan hanie nie url blog kutu http://noormurniothman.blogspot.com/

  11. puan kutu says:

    mana nak carik entri lama,tak keluaq2 la hanie..nti kutu dtg qado entri hanie ekk.bb masih lg lembap.aiyok!hehe

  12. Hanif says:

    tahniah pada pembebel semua..hehhee

  13. izan ishak says:

    akhirnya daku tersenarai… top 3 gitu…

    apalah projek mega tu ye hanie…k.izan pulak yg berdebar sama…

  14. hatiputera says:

    selamat hari guru,,bila la saya nak bertapa pulak kat sini,,

  15. titan says:

    kalah lagi. waa..

  16. Izzuddin Fauzi says:

    Teringin nak jadi top commenter… Tapi masa belum mengizinkn :(

  17. […] pada topik projek mega yang saya sebut² dalam entry ni. Secara rasminya hari ini adalah permulaannya. Jom tengok teaser […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *