Si bambam Nawfal

Ya Rabbi kejapnya dah hampir 5 bulan si bambam Nawfal.

Dia start menembam ni menjelang umur sebulan. Syukur pulih dari kuning selepas “dirawat” dengan air susu ibu secukupnya. Allah sembuhkan…

4 bulan ni memang normallah baby mula pandai meniarap. Tapi tak boleh lama,  penat. Hihi..

Dan sejak umur 3 bulan lagi Nawfal dah macam mula gatal gusi. Aik takkan cepat benor anak ummi nak tumbuh gigi dah?? Biasa umur 6 bulan baru muncul gigi susu pertama ?

Janji sihat kan…  Alhamdulillah sejak lahir ni baru sekali kena demam + selsema + batuk. Pakej tu berjemaah kena dengan adik beradik lain. Memang jenuh sikit la ummi nak handle…. haizzz ~~

 

Nahhh…. Gambar terkini ! Credit to encik Abah ^_^

 

nawfal 4months

 

 

Sambil-sambil tu nak mengimbau gambar² lama sikit….

 

nawfal-n-abah.jpg.jpeg

gambar ketika masih newborn…. win tak ? ^_^

 

 

Nawfal 44 days... habis pantang ummi... dah didudukkan abahnye

Nawfal 44 days… habis pantang ummi… dah didudukkan abahnye

 

Tu je nak cerita…
Mengagah tu dah pandai sangat. Rajin senyum budaknya.

Ok…  Ummi sibuk sangat 100x sekarang ni. Dengan Sutra, dengan kain Langsir lagi….  Wish me luck !

 

 

 

spa trio set muaadz

Acik2 nak join bisnes Sutra…. Sms/WhtsApp/Telegram Ummi saya okies! [018-4027399] – pesanan anak CEO Annisabiz 

jom bisnes Sutra

 

14 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *