Shopping barangan UK di Malaysia

by Ummi Hanie on March 6, 2012

in Advertorial, blogshop, INFO

Salam ceria semua.

Lega sudah projek GA tahun baru ummihanie.com tamat. Tapi, proses hantar hadiah/bank-in cash masih belum selesai sebab ada yg masih belum reply emel. Jika masih berlanjutan, mungkin saya terpaksa buat cabutan sekali lagi untuk yang belum menuntut hadiah. Hmmm…. harap² tak perlulah begitu kan.

TERIMA KASIH sekali lagi buat sponsor utama kita iaitu UK STORE. Jangan tak tak tahu ye, kalau korang teringin nak merasa barangan dari UK ni, kedainya baru saja dibuka di area Setiawan,Perak sana yang mana barang²nya diterbangkan straight from Sunderland, United Kingdom.

uk store

Jelas sekali info di banner itu bukan ? ;) UK STORE – Menjual barangan terpakai dari England.

FB Page: UK Store

SHOP OPENING TIME:

MONDAY-THURSDAY: 9AM TO 6PM

SATURDAY & SUNDAY : 10AM TO 6.30PM

FRIDAY: CLOSE

SHOP CONTACT PERSON: SAFIYAH HARUN

012-4962585

FOR ALL ONLINE DELIVERY ORDER, PLEASE EMAIL:

ukshop999@gmail.com

Owner ni ialah kawan lama saya ketika di Jitra,Kedah dulu… Kenangan 17 tahun dahulu!

Ok jom kita intai-intai sikit apa ada di dalam kedai tu…. ;)

Antara deal terbaekk untuk perabot yang ditawarkan;

Double Mahogany corner cabinet - RM350

Kayu mahogany tu beb… dan harga yg sangat best kan? Tapi sayang sudah ada orang booking… ;)

 

2 + 2 Sofa Leather like - RM850

 

Selain gaya Inggeris, kalau nak gaya Itali pun ado;

Italian Mahogany Coffee Table - RM350 only!

 

Italian dining for 4 - RM899

 

Nak tengok lebih banyak item, kenalah terjah UK Store sendiri.

Untuk lebih kepuasan, boleh cuci² mata di kedai di Setiawan sana… InsyaAllah ada kesempatan saya pun nak jenguk juga ;)

 Rawat kulit wajah anda dengan Aura Gold Soap

Incoming search terms:

{ 33 comments… read them below or add one }