Shopping barangan UK di Malaysia

by Ummi Hanie on March 6, 2012

in Advertorial, blogshop, INFO

Salam ceria semua.

Lega sudah projek GA tahun baru ummihanie.com tamat. Tapi, proses hantar hadiah/bank-in cash masih belum selesai sebab ada yg masih belum reply emel. Jika masih berlanjutan, mungkin saya terpaksa buat cabutan sekali lagi untuk yang belum menuntut hadiah. Hmmm…. harap² tak perlulah begitu kan.

TERIMA KASIH sekali lagi buat sponsor utama kita iaitu UK STORE. Jangan tak tak tahu ye, kalau korang teringin nak merasa barangan dari UK ni, kedainya baru saja dibuka di area Setiawan,Perak sana yang mana barang²nya diterbangkan straight from Sunderland, United Kingdom.

uk store

Jelas sekali info di banner itu bukan ? ;) UK STORE – Menjual barangan terpakai dari England.

FB Page: UK Store

SHOP OPENING TIME:

MONDAY-THURSDAY: 9AM TO 6PM

SATURDAY & SUNDAY : 10AM TO 6.30PM

FRIDAY: CLOSE

SHOP CONTACT PERSON: SAFIYAH HARUN

012-4962585

FOR ALL ONLINE DELIVERY ORDER, PLEASE EMAIL:

ukshop999@gmail.com

Owner ni ialah kawan lama saya ketika di Jitra,Kedah dulu… Kenangan 17 tahun dahulu!

Ok jom kita intai-intai sikit apa ada di dalam kedai tu…. ;)

Antara deal terbaekk untuk perabot yang ditawarkan;

Double Mahogany corner cabinet - RM350

Kayu mahogany tu beb… dan harga yg sangat best kan? Tapi sayang sudah ada orang booking… ;)

 

2 + 2 Sofa Leather like - RM850

 

Selain gaya Inggeris, kalau nak gaya Itali pun ado;

Italian Mahogany Coffee Table - RM350 only!

 

Italian dining for 4 - RM899

 

Nak tengok lebih banyak item, kenalah terjah UK Store sendiri.

Untuk lebih kepuasan, boleh cuci² mata di kedai di Setiawan sana… InsyaAllah ada kesempatan saya pun nak jenguk juga ;)

 Rawat kulit wajah anda dengan Aura Gold Soap

Incoming search terms:

{ 33 comments… read them below or add one }

kakngah March 6, 2012 at 12:58 PM

perabot tu blh buat decoupage ke hapa nama kraft tu..
berbelit jari nak taip hihihi!!!

Reply

Ummi Hanie March 6, 2012 at 1:34 PM

haahhh betol lah tu kakngah… pandai buat ek? ;)

Reply

kakngah March 7, 2012 at 2:11 AM

idak ler teman mandai buatnyer.
ater.. tangan teman takde seni.

Reply

sjiehan March 7, 2012 at 11:14 AM

kat setiawan? dekat beno!

Reply

Ummi Hanie March 7, 2012 at 3:17 PM

ye ker SJ … Sj kat Lumut kot?

iEyLa March 6, 2012 at 1:13 PM

seyes cantik & unik kot cabinet tu kak..
tapi branch die memng kat perak je ke??

Reply

Ummi Hanie March 6, 2012 at 1:34 PM

mmg cntik ieyla… kualiti import kan..;)

yup setakat ni kat perak je…

Reply

ibuhani March 6, 2012 at 1:31 PM

jauh nk terjah…..hehehe…

Reply

Ummi Hanie March 6, 2012 at 11:18 PM

akk…negori ke perak…naik highway,kejap je sampai… hik2 :p

Reply

munna March 6, 2012 at 1:47 PM

BETULLAH UNIK LAH CABINET TU….

Reply

Ummi Hanie March 6, 2012 at 11:18 PM

kabinet import, munna… ;)

Reply

Norsalmi March 6, 2012 at 3:04 PM

Jauh la nun di Perak..
Corner cabinet tu nampak lain drp kebiasaan..

Reply

Ummi Hanie March 6, 2012 at 11:18 PM

akk kat mane ye?

yup,sy pun tertarik dgn yg itu … ;) rasanya boleh order online kak..cube contact owner nya

Reply

izan ishak March 6, 2012 at 4:27 PM

cantik2 brg kat uk store tu hanie. tapi nun jauh kat perak ye kedainya…

Reply

Ummi Hanie March 6, 2012 at 11:16 PM

mmg cntik2 k.izan… ye,jauh tp boleh order online, tinggal byr caj penghantaran je lah ;)

Reply

transformed hw March 6, 2012 at 6:09 PM

kalaulah ada kat PJ ni senang sikit nak beli brg2 utk rumah baru nanti.

Reply

Ummi Hanie March 6, 2012 at 11:15 PM

cwgn setakat ni baru ada di perak saja, k.nur… dah bersalin nnti bolehla ajak cik abe jale2 ke peghok ;)

Reply

titan March 6, 2012 at 11:13 PM

pehh..wat kedai dalam rumah tu..

Reply

Ummi Hanie March 6, 2012 at 11:37 PM

tu mmg kedai le bro.. hehe :p

Reply

Denaihati March 6, 2012 at 11:17 PM

kalau xde orang nak GA tu, hantar je ke sini…he he
UK store nampak menarik n barang2 sana berkualiti tinggi. corner cabinet – RM350 je, mestilah cepat laku.

Reply

Ummi Hanie March 6, 2012 at 11:39 PM

betul ke bro DH nak ni? hehehe… segan plak :p

yup, Uk Store menjual brgn import berkualiti tinggi… mmg corner cabinet tu hot selling kan ;)

Reply

zie fauzi March 7, 2012 at 12:05 AM

corner cabinet tu cantik la… kalau ada lagi mcm nak je beli… rumah kosong lg ni.. :)

Reply

Ummi Hanie March 7, 2012 at 9:08 AM

cepat2 booking zie ! rasanya boleh deal utk order online, cume bayar kos delivery lori je ;)

kire murah sgt corner cabinet berkualiti tu ;)

Reply

Yati March 7, 2012 at 8:44 AM

Wah, boleh singgah ni, bila balik rumah mak di Lumut. :)

Reply

Ummi Hanie March 7, 2012 at 9:08 AM

yezzaa, kak yati. harusss singgah… ehh,wajib ;)

Reply

FH March 8, 2012 at 11:48 AM

Hehe memang unik ^thanks, saaya sudah contact dgn both sponsor through email ^_^

Reply

Ummi Hanie March 8, 2012 at 3:43 PM

haa…muncul pun FH ! ok,sponsor dah contact kan… so jgn lepaskan peluang bershopping yer ;)

Reply

puan kutu March 8, 2012 at 7:34 PM

jauh sgt setiawan tu..klu dekat2 sp bley la terjah.keke

Reply

Ummi Hanie March 9, 2012 at 9:49 AM

nnti jenjalan hala sana,buleh le singgah ye kutu… ;) kot2 le nk ke pangkor ke,lumut ke…

Reply

kawisan ensem December 17, 2012 at 2:19 PM

terliur aqu tgk……… kak ngah ada alamat penuh dia dak….. kawi nak buh kat GPS…. kedai dia bukak kui brapa sampai kui brapa…….rasanya mcm nak bertolak ke kl esok tgh hari …. mcm sempat kaa nak g melawat kedai tue …. la nie duk pulun nak masuk rumah baru ….. kena gaya konsep ala ala british kolonial….. GEMPAQ MAK tgk sekeliling jiran tersemboi dan juling biji mata tgk perabut MAK..kelas kau maria !!!! …. rasa mcm masa tok chaq kawi dolu dolu masa duk reja kat estate inggerih…..kak ngah roger roger naa….esok nak blah g kl … kalau bleh kasiktau malam nieh laaa…..

yang benar…

kawisan
(insan ayu yg menunggu masuk rumah)

Reply

Ummi Hanie December 17, 2012 at 2:49 PM

awat panggil sy kakngah… hehe

alamat penuh dia ada;

No 77,tingkat bawah
Jalan Raja Omar Taman Ria Jaya,32000,
Sitiawan,Perak
berhadapan Sekolah Menengah Nan Hwa Kg Koh,Sitiawan..

contact person : 012-4962585

email: ukshop999@gmail.com

Reply

nanie January 19, 2013 at 6:16 PM

barang2 portmeirion tableware ade jual ke

Reply

Ummi Hanie January 21, 2013 at 3:24 PM

ada, u pegi je ke fanpage UK Store ye… mention saya (Ummi Hanie)

sana selalu update brg terkini

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: