Seronoknya Izzah berqasidah di sekolah

Salam wbt.,

ini cerita sebelum bulan puasa. maaf dah basi :p

Lately ni nak update blog macam payah benor.

Komitmen terlalu banyak.

kenalah utamakan mengikut priority gituh…

Eh lama dah macam ni pun.

Haha. Since mak buyung dah pun bersalin ni lagi-lagi-lagilah payah hapdet belog.

maklumlah nak sesuaikan diri dengan suasana/situasi baru… orang baru…

*nanti UH hapdet story newborn baby number 8 uolzzz ~

 

————————–

Siang sibuk dengan rutin harian.

Bila ada masa free sikit, ngantuk pula datang. adoiii…

bertabahje la kan. peram cerita banyak², kendian UH muntahkan sekaligus kot :p

 

Seronoknya anak dara berqasidah

 

Anak dara kami laa nombor 3 tu, tahun ni darjah 4 dah mula minat nak join Qasidah peringkat sekolah.

 

Nak jadi rejeki, menang pula dan proceed ke peringkat negeri… alhamdulillah. ambil pengalaman kan.

 

izzah: depan, 3 dari kiri

 

 

 

Selain masuk Qasidah, Oni (izzah munirah) turut sertai kumpulan Boria yang buat persembahan di majlis penutup sukan Penang 2017, dan juga pertandingan coral speaking.

 

Nak ngumpul sijil banyak2 katanya.

apa2 jelah anak…. asalkan tak lalai dari agama & pelajaran, dapat tingkatkan keyakinan diri dan keaktifan berpersatuan di sekolah.

 

6 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *