Senarai blog yang bakal direview

 

Salam hormat .

InsyaAllah , saat untuk blog reviewing bakal tiba tidak lama lagi . Banner udah pun siap … tihihih … semangat ! ;)

 

banner review ummi hanie

 

Pssttt … kalau ada yg perasan  @ tajam mata , banner ini adalah banner “kitar semula” …. :p  Jimat tau . Hiksss ~

 

Ini ialah list terawal / list pertama bagi blog2 yg akan direview . Ikut turutan yer … Ini saya pilih dari entri Blog Review tempoh hari dan juga yang saya pilih secara random ;

 

1. Penaberkala ,

2. Mama _ Iris ,

3. Cik Sembang ,

4. Farawahidah – cik adik ni mintak untuk direview tapi link ke blognya mcm tak boleh access jer …

5. Gieyana .

 

Ok cukuplah dulu 5 orang dalam satu list dulu . Karang terpele’ot pulak sendiri tak larat nak review :p .

 

20 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *