Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Senarai blog yang bakal direview

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Senarai blog yang bakal direview

 

Salam hormat .

InsyaAllah , saat untuk blog reviewing bakal tiba tidak lama lagi . Banner udah pun siap … tihihih … semangat ! ;)

 

banner review ummi hanie

 

Pssttt … kalau ada yg perasan  @ tajam mata , banner ini adalah banner “kitar semula” …. :p  Jimat tau . Hiksss ~

 

Ini ialah list terawal / list pertama bagi blog2 yg akan direview . Ikut turutan yer … Ini saya pilih dari entri Blog Review tempoh hari dan juga yang saya pilih secara random ;

 

1. Penaberkala ,

2. Mama _ Iris ,

3. Cik Sembang ,

4. Farawahidah – cik adik ni mintak untuk direview tapi link ke blognya mcm tak boleh access jer …

5. Gieyana .

 

Ok cukuplah dulu 5 orang dalam satu list dulu . Karang terpele’ot pulak sendiri tak larat nak review :p .

 

 

20 Responses

  1. Gieyana says:

    wahh..blog akak ada dsini..nnt dh review kasi tau k..:D
    Gieyana ada entri terbaru… jom baca Landskap Secara Tak Langsung Dpt juga Pahala Kerana Memelihara CiptaanNyaMy Profile

  2. D_08 says:

    nak jugak….hehehehe
    D_08 ada entri terbaru… jom baca Bloglist Abg TerorMy Profile

  3. farawahidah says:

    nama daku ada la..suka suka..

    hihi..salah eja daaa..ni alamat k..

    http://nuraleesya.blogspot.com

  4. azura says:

    salam .. ada sesi terjah blog ker? nak join bley

  5. penaberkala says:

    ada juga? yezzza
    penaberkala ada entri terbaru… jom baca MUNGKINKAHMy Profile

  6. lin azlina says:

    blog lin tak kena review ker…hehe…
    hani…ermmm…ada mintak address eh..

    no.67 felda chini timur 3
    26690 chini
    pahang

    rasanya cam dah penah bagi sebelum ni….lama dah
    lin azlina ada entri terbaru… jom baca Kata Ben Ashaarikalo takde idea bloggingMy Profile

    • Ummi Hanie says:

      lin nak ke ?
      insyaAllah boleh…kalau dah penuh list kedua…hanie masukkan list ketiga pulak… :)

      ok lin thanx 4 the address
      ade bagi ye sebelum ni…hanie xpasan kot

  7. nza says:

    blog2 yg trpilih tu slmat diterjah sifu hanie,,,,

  8. raudhah says:

    blog odah lyk tak utk diriview? :p
    raudhah ada entri terbaru… jom baca Borneo – Hari Kedua- Pulau ManukanMy Profile

  9. samadjfr says:

    usaha yg bagus dan patut dipuji.. sama2 memperkenalkan kawan2..

    iskk.. lama woo saya tak ke sini.. Yong Ummihanie sihat ye..
    samadjfr ada entri terbaru… jom baca AyahAbohMy Profile

  10. mama_iris says:

    thanks….hehhe…..segan pulak…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *