Sempoihosting.com memang sempoi !

Alhamdulillah , baru saja melepaskan tension kat sini berkaitan problem Error 404 sekejap tadi dan consult dengan pihak support Sempoihosting . Sekelip mata je dah settle problem ! Sempoihosting memang SEMPOI ! :)

Terima kasih banyak-banyak tolong selesaikan masalah blog ni ye … kalau tunggu saya handle sendiri , alamatnya naik berubanlah rambut saya . ;p Syukur,syukur alhamdulillah . U all kalau nak pakai blog self-hosted ni janganlah risau . Apa-apa masalah , consult lah dengan pihak hosting yang u all langgan tu sebab diorang yang handlekan semuanya . Bagi depa , kecik punya problem la benda2 macam ni … ;)

Dan hasil daripada consultation sebelum ni jugalah saya dah reti upload macam-macam plugins dan themes baru untuk blog ni samada secara automatik maupun manual …. :) Tengah ketagih le ni hah .

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *