Selamat Tahun Baru 2011

Salam semua , moga sihat-sihat hendaknya . Selamat tahun baru 2011 ! Masih tak terlambat nak wish wish kan ? Nampaknya Hanie sekeluarga menyambut tahun baru di kampung halaman tercinta . Eh bukan sambut apa pun , maksud Hanie , dalam mood tahun baru denagn tidak berada di rumah sendiri . Ishh tak pernah le kami nak menyambut-nyambut bercountdown-countdown tu . Tak siyor (tak kuase)  teman …. Hehehehhhh.
Bila sebut tahun baru je mesti sinonim dgn AZAM baru kan ? To me , tak semestinya kita kena create azam baru dan tinggalkan azam lama yang belum completely accomplished begitu saja ye … Bagi Hanie , Hanie still akan carry on azam2 lama tu sehingga dpt accomplished sebaik mungkin then carry on dengan tambahan azam baru . Cepat sungguh masa berlalu ye kawan-kawan . Rasa macam baru je sambut masuk tahun baru 2010 , berazam gitu gini tup tupp dah masuk 2011 . MasyaAllah …. umur pun dah makin meningkat !
Kesian pula dengar berita cik puan Maizawati (ex-Akhil Hayy) tu eksiden di Ipoh seawal jam 5.15 pagi tadi . Nak baca cerita lanjut , di SINI .

???

Sumber:Kredit

???

Perkara macam inilah yang membuatkan saya seram sejuk nak drive kereta . Kita dah drive elok2 tapi pemandu lain pulak yang membuat onar sekaligus menyebabkan kita tercedera atau lebih menyedihkan , kehilangan nyawa . Mujurlah (alhamdulillah) anak2 Maiza termasuk kandungannya selamat .
Hurm … sepanjang 2010 yang lalu , apa memori dan achievements (pencapaian) yang paling menggembirakan kalian ? Jap … Hanie nak fikir jap . Dan akan jawab insyaAllah dalam entri yang akan datang …..
Silalah ‘LIKE’ kalau anda suka,setuju or hepi ! Tq ~ ;)
siggy2(transparent)

12 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *