Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Selamat Tahun Baru 2011

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Selamat Tahun Baru 2011

Salam semua , moga sihat-sihat hendaknya . Selamat tahun baru 2011 ! Masih tak terlambat nak wish wish kan ? Nampaknya Hanie sekeluarga menyambut tahun baru di kampung halaman tercinta . Eh bukan sambut apa pun , maksud Hanie , dalam mood tahun baru denagn tidak berada di rumah sendiri . Ishh tak pernah le kami nak menyambut-nyambut bercountdown-countdown tu . Tak siyor (tak kuase)  teman …. Hehehehhhh.
Bila sebut tahun baru je mesti sinonim dgn AZAM baru kan ? To me , tak semestinya kita kena create azam baru dan tinggalkan azam lama yang belum completely accomplished begitu saja ye … Bagi Hanie , Hanie still akan carry on azam2 lama tu sehingga dpt accomplished sebaik mungkin then carry on dengan tambahan azam baru . Cepat sungguh masa berlalu ye kawan-kawan . Rasa macam baru je sambut masuk tahun baru 2010 , berazam gitu gini tup tupp dah masuk 2011 . MasyaAllah …. umur pun dah makin meningkat !
Kesian pula dengar berita cik puan Maizawati (ex-Akhil Hayy) tu eksiden di Ipoh seawal jam 5.15 pagi tadi . Nak baca cerita lanjut , di SINI .

???

Sumber:Kredit

???

Perkara macam inilah yang membuatkan saya seram sejuk nak drive kereta . Kita dah drive elok2 tapi pemandu lain pulak yang membuat onar sekaligus menyebabkan kita tercedera atau lebih menyedihkan , kehilangan nyawa . Mujurlah (alhamdulillah) anak2 Maiza termasuk kandungannya selamat .
Hurm … sepanjang 2010 yang lalu , apa memori dan achievements (pencapaian) yang paling menggembirakan kalian ? Jap … Hanie nak fikir jap . Dan akan jawab insyaAllah dalam entri yang akan datang …..
Silalah ‘LIKE’ kalau anda suka,setuju or hepi ! Tq ~ ;)
siggy2(transparent)

 

12 Responses

  1. CikLilyPutih says:

    hi umie,
    selamat tahun baru dan salam perkenalan.. semoga apa yang dicitakan akan tercapai hendaknya.

  2. Ummi Hanie says:

    hye ciklilyputih,
    ye sama2 kita ye…:)amin dan terima kasih

  3. salam.. sy nk mintak tolong.. macam mana nak ping kat geng blogger…

  4. Ummi Hanie says:

    cik dibadeebut , klik link "rumah" kat bahagian kanan atas web GB tu…gudluck ;)

  5. PuanBee says:

    selamat tahun baru ummie..semoga tercapai semua kebaikkn.. :)

  6. NzA says:

    slamat thn baru n semoga thn ni lbh baik dr yg seblmnya….

  7. Ummi Hanie says:

    thanx kak nza…same2 yea..:) amin

  8. SYaMiLa says:

    itula hanie…kita drive dh elok..org lain lak yg langgar…

  9. penaberkala says:

    SELAMAT TAHUN BARU sis hanie
    sama la kita, sambut taun baru kat kampung halaman je taun ni
    klu taun lepas kat kmpus, ad potluck
    masa tu lah berperang kat kotak komen sis,haha
    masih segar dalam ingatan, cepat sungguh masa berlalu
    maksudnya, sudah setaun la kenal sis hanie dan hans

    bg sy byk pencapaian yg membanggakan utk taun 2010
    harap2 taun 2011 lebih baik, insyaAllah
    amin
    blogging pun makin happy skang

  10. Ummi Hanie says:

    syamila : ha tu la ummi…alhmdllh slamat kan…

    penaberkala : slmat tahun baru penaberkala ! Haah la ya rabbi….syok tgk kome 'berperang' komen2 kat sini…kngn indah gak tu…hehe…yup nice to know all of you …
    di klate le ni?enjoy abis2 tau…da keje nnti susah nk enjoy2 ..haha…yup,berblogginglah dgn hepi

  11. kakyong says:

    salam hanie,

    salam tahun baru..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *