Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Selamat hari tua

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Selamat hari tua

 

Salam mahabbah wa mawaddah ~ pehhh speaking Arab di pagi hari :p

 

Selamat hari lahir = Selamat hari tua . Setuju ?

Setuju la untuk mereka² yang sedang meningkat usia macam daku ini kan …

 

Yer , semalam ialah hari tua lahir saya . Sweet 17 tapi kena tambah 10 lagi . Hahaha ~ Mananya tak tua kan … tapi jiwa ni terasa masih remaja lagi gitu . Nak termuntah je dengor nye kan … Well , 3 tahun je lagi nak menjejak 3-series …

 

Sambutan ? Mana ada apa pun … biasa² saja macam hari² biasa yang lain …. Anak-anak pula semuanya tak sihat belaka . Sedih rasa hati ni…. demam silih berganti,berulang-ulang pun ada , batuk,selesema….  cuma , ucapan²/birthday wishes di wall FB yang sedikit menceriakan hari tua lahirku .. itu sajalah … THANX yer family , sedara mara dan kengkawan yang sudi wish kat saya semalam . :) Oleh kerana takde keje lain dan takde gambo lain nak diletak , maka silalah layan printscreen dari wall FB hamba ;

 

 

 

 

Haaa … yang atas sekali tu , adik ipor saya yang sedang berada di Jepun .

Di tengah tu , kawan lama saya semasa di sekolah rendah ;) dan di bawah sekali blogger Kak Nadiah yg sedang berada di US ;) .

 

 

 

 

 

Yang ni pulak ….. atas sekali tu salah seorang customer online shop saya yang sekarang ni lebih aktif di FB jer , blog sudah lama terbengkalai :p . Kak Uteh tu baru je beli sehelai jubah dari saya semalam . Thanx kak … ;)

 

Yang di tengah tu pula pangkat pakcik sebelah suami saya , walopun umonya baru doploh tahun … dapat kek dan lagu besday you ;)

 

Yang bawah sekali mesti korang kenal kan … blogger Kak NzA yang dah macam kakak angkatku di dunia maya ni … ;)

 

 

Ok pic printscreen last ;

 

 

Yang atas sekali tu sempoi betul … sampai 3 kali wish dier buat taw … terharu i ;) Dialah blogger Ieyla yang agak kamceng dengan saya sekarang walaupun baru berkenalan … ada chemistry gamaknye ;)

 

Dan yang di bawah tu dari kedai spek mata blogger Kak Pija kita yang sedang berpantang hari ke-8 . Tahniah kak … :) Saya saja yang sedang menunggu ‘bom jangka’ ni nak ‘meletup’ bila² masa … heeee ~

 

Sebenarnya banyak lagi gambar wall FB  yang perlu diprintscreen tapi cukuplah setakat itu . Karang kome kata saya ni gedik pulok macam le saya sorang je dalam dunia ni dapat birthday wish . Hohohoho …

 

InsyaAllah dalam masa terdekat ni saya akan umumkan pemenang ‘pembebel terunggul’ di blog ni untuk bulan Julai & Ogos 2011 . Bulan September punya akan dicombine dengan bulan Oktober nanti .

 

 

26 Responses

  1. iEyLa says:

    HAPPY BELATED BIRTHDAY sis..
    hope our friendship will last forever..

    psssttt: ni tuk kali ke 4..hihi…wat susah2 je print screen bagai.. ;)
    iEyLa ada entri terbaru… jom baca Novel Anis Ayuni – Cinta Yang Kurasa Dicetak RompakMy Profile

  2. mama pipie says:

    happy birthday hanie. muda lagi u. baru je 27 kan. akak ni dah 32 dah huhuuu
    mama pipie ada entri terbaru… jom baca Letupan Empire Gallery, 4 cederaMy Profile

  3. Jericho says:

    Belated Happy Birthday Hanie… baru nampak post ni..

  4. ibuhani says:

    Salam. Happy bday! Smoga diberkati Allah SWT dunia akhirat.

  5. mrsd says:

    happy besday to you and to me..hehe

  6. UAS says:

    Alahai Hanie tu bukan tu,tapi matang…tua hanya nombor tapi Hanie dah matang dengan kehidupan bersama suami dan anak2…

    Utk Hanie syg…Selamat Hari Lahir n sanah Helwa ya ukhtifillah…moga dipnjngkn umur dimurahkn rezeki dan dipermudahkn segala urusan.Moga sentiasa dalam RahmatNYA…aminn
    UAS ada entri terbaru… jom baca Wordless Wednesday #5 : Dia yang sangat2 ku rindu..My Profile

  7. shiori says:

    ummi hannie selamat harilahir semoga panjang umur murah rezeki….sama bulan dengan anak akak Ahmad dia 28/9/2011…….

  8. Yati says:

    Mana ada tua. Muda lagi tu. Happy belated birthday, Hanie! semoga dirahmati Allah. :)
    Yati ada entri terbaru… jom baca Page Award dan things that make me smile…My Profile

  9. syamila says:

    salam hanie….hepy belated besday… maaf yea kak sya dh lama tk aktif berblog ni..bz je memanjang…huhuhu
    syamila ada entri terbaru… jom baca Lautan api sanggup ku redah….hik3My Profile

  10. nza says:

    Baru smpt jengah blog hanie…..thanks my dear sis krn sntiasa menghargai prsaudaraan….

  11. kakyong says:

    salam hanie
    hepi belated .. semoga sentiasa di beri kesihtan yg baik.
    kakyong ada entri terbaru… jom baca Sebab & Tips Berpindah dari berhosting berbayar ke blogspotMy Profile

  12. puanbee says:

    sweet 17 tambah 10 erk.. happy besday hanie.. bee lmbt wish … pandai arab ke ?
    puanbee ada entri terbaru… jom baca Tips Persediaan Menghadapi Peperiksaan UPSR , PMR , SPM dan STPMMy Profile

  13. puan kutu says:

    wah sebaya ekk kita,tak sgka..tp hanie beruntung.sy anak br sorg.hehe..btw selamat hari tua..semoga selamat melahirkan,.mura rezeki dan semakin matang dengan bertambahnya umur..:)
    puan kutu ada entri terbaru… jom baca Contest : Kisah Dongeng Tengku Puteri & Puan KutuMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *