Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Selamat Hari Lahir SUAMIKU

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Selamat Hari Lahir SUAMIKU

 

 

Selamat hari lahir SUAMIKU yg tercinta , Dr. Mohd Azmier Ahmad yg dilahirkan tanggal 17 Jun 31 tahun yg lalu . Wah abg dah tahun ke-2 gune angka 3 kat depan yer . Takper , org laki lambat makan tua . . . Kan kan kannnn . . .

Mase kite kawen dulu abg mude belia lagi , baru 24 tahun . . lagi mude dari umo ayang mase tgh blogging skarang nih . Hikksssss . . .

 

Hurmmmm . . aritu anniversary kawen kite abg takde . Besday ni pun abg takde jugak . Takper laaa . . . Ayg tetap ingat tu . Celebrate² tu KIV dulu . Tapi pwezen ayg dah bagi siap² kan . Abg jgn wat² luper plak ! Ahaksss . . U all nak tau aper pwezennyer ? Uitttt mane leh bgtau ! Syibuk jerrr . . Ngeh3x . . . xde laa . Frame gambo jer wat hiasan umah kami ni dgn ‘plate’ bertulis “Assalamualaikum” yg digantung di pintu masuk umah kami . Ha cakap pasal umah , dah genap setahun kami menginap di rumah Taman ilmu ni . Rase mcm baru jer pindah sini .

 

Ok jazakillah khairan to my MIL kerna melahirkan dan membesarkan seorang putera yg sungguh AMAZING bagiku . He is my Superman indeed . Kalau nak cerita pasal cik abangku ni memang panjang . Kene buat satu blog khas untuk dia baru cukup . Hoho .

 

Yang paling PENTING ialah DOA KESEJAHTERAAN dari ayang dan keluarga . Kami sentiasa menyayangi abang kerana abang ibarat PERMATA yg SANGAT BERHARGA dlm hidup kami . Ayang rasa sangat² bertuah dapat jadi isteri abang . Dah mule sebak ni teringatkan dier . Automatik jerr . . .

 

Hmmm . . ade gak ngidam nak makan kek ni . Takpe , buleh tahan lagi tahap mengidam tu sampai abg balik nanti . Yummmm . . . Sabo² . Buat puding la dulu ganti kek .


 

Incoming search terms:

 

10 Responses

  1. Mama_Aqish says:

    >lamenyer menyepikan diri

  2. neezareef says:

    >happy besday for ur hubby

  3. zue_annie says:

    >happy beday 4 ur hubby…dok kat taman ilmu kat mana?

  4. KhairiL's says:

    >slmt hari lahir kpd suami kak ummie haniesmoga pnjang umor dan dimurahkan rezeki slalu =)

  5. FdausAmad says:

    >Gua nak ajak lu mkn kenduri kt blog gua.Follow terus pun xpa lagi bagus.Blog gua dah tak seimbang.Gua tgk budak2 ramai dah berat ke belah punk.Gua dah 6 hari merantau jemput org mkn kenduri ni,lapar beb..kasi sket kek harijadi tu boleh?

  6. Ummi Hanie says:

    >Syukran2 SEMUA yg wish bg pihak somiku . ..u all rocks ! :16*mama aqish : lame ker sy nyepi?x nyepi,juz "pause" kejap dari blogwalking secara cergas tuh … hehe

  7. sitisifir10 says:

    >Taman Ilmu dimanakah itu? Semoga kalian diberkati umur dan dmurahkan rezekinya

  8. Ummi Hanie says:

    >syukran kak siti sifir…tmn ilmu di nibong tebal .. sebelah dgn USM Transkrian .. familiar ke kak ?

  9. >'Mase kite kawen dulu abg mude belia lagi , baru 24 tahun . . lagi mude dari umo ayang mase tgh blogging skarang nih . Hikksssss . . .'Soooo sweettt..manjenye ie…Hepi Belated Birthday,boleh x?Semoga dipanjangkn usia Dr Azmieryakni somi kpd Cik Puan Hanie..Semoga dimurahkn rezeki serta dirahmatiAllah kpd Dr Azmier sekeluarga..Amin..

  10. Ummi Hanie says:

    >ieda : sis …alamakkk..malunyerr…ala…sume wifey manja dgn hubby memasing kann…:pTerima kasih utk wish tu :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *