Selamat Hari Lahir SUAMIKU

 

 

Selamat hari lahir SUAMIKU yg tercinta , Dr. Mohd Azmier Ahmad yg dilahirkan tanggal 17 Jun 31 tahun yg lalu . Wah abg dah tahun ke-2 gune angka 3 kat depan yer . Takper , org laki lambat makan tua . . . Kan kan kannnn . . .

Mase kite kawen dulu abg mude belia lagi , baru 24 tahun . . lagi mude dari umo ayang mase tgh blogging skarang nih . Hikksssss . . .

 

Hurmmmm . . aritu anniversary kawen kite abg takde . Besday ni pun abg takde jugak . Takper laaa . . . Ayg tetap ingat tu . Celebrate² tu KIV dulu . Tapi pwezen ayg dah bagi siap² kan . Abg jgn wat² luper plak ! Ahaksss . . U all nak tau aper pwezennyer ? Uitttt mane leh bgtau ! Syibuk jerrr . . Ngeh3x . . . xde laa . Frame gambo jer wat hiasan umah kami ni dgn ‘plate’ bertulis “Assalamualaikum” yg digantung di pintu masuk umah kami . Ha cakap pasal umah , dah genap setahun kami menginap di rumah Taman ilmu ni . Rase mcm baru jer pindah sini .

 

Ok jazakillah khairan to my MIL kerna melahirkan dan membesarkan seorang putera yg sungguh AMAZING bagiku . He is my Superman indeed . Kalau nak cerita pasal cik abangku ni memang panjang . Kene buat satu blog khas untuk dia baru cukup . Hoho .

 

Yang paling PENTING ialah DOA KESEJAHTERAAN dari ayang dan keluarga . Kami sentiasa menyayangi abang kerana abang ibarat PERMATA yg SANGAT BERHARGA dlm hidup kami . Ayang rasa sangat² bertuah dapat jadi isteri abang . Dah mule sebak ni teringatkan dier . Automatik jerr . . .

 

Hmmm . . ade gak ngidam nak makan kek ni . Takpe , buleh tahan lagi tahap mengidam tu sampai abg balik nanti . Yummmm . . . Sabo² . Buat puding la dulu ganti kek .


 

Incoming search terms:

10 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *