Selamat hari lahir kekanda

by Ummi Hanie on June 17, 2011

in Keluarga, Umum

Salam Jumaat yang berbahagia .

Wah, lebih bahagia bila hari lahir kekandaku encik hasben jatuh pada hari Jumaat tahun ini …. Mabruk ya zauji !!  SANAH HELWAH !! :rose:

Usia pun dah masuk angka 33 (4 tahun dah masuk grup 3 series) . Cantik nombor tuh . Ini umur ahli syurga bagi kaum lelaki tau  … hmmm ~

 


Ayang doakan semoga Abang terus berjaya dalam bidang yang diceburi , terus terus terusss majuuu juga untuk urusan ukhrawi yang lebih abadi … Amin .

 

Bila sebut pasal besday , mesti orang akan ingat pasal hadiah kan … saya pun sama . Jenuh juga memikirkan apekebenda nak hadiahkan pada sang suami tercinta ni . Last² minute baru tercari² . Semalam …  Dari pagi sampai ke tengahhari sibuk mencari² hadiah menggunakan internet saja . Yalah , dunia teknologi serba canggih kan … semuanya di hujung jari saja . Tak payah susah² cari di luar lagi .Walaupun naik berpinar² mata ni mencari dan mencari …. akhirnya jumpa juga yang berkenan di hati dan rasanya sesuai untuk si dia. Eksklusif sikit lah … tapi still under budget .

 

Ok selain daripada laman web HEARTBEAT yang sememangnya khusus untuk menempah hadiah jenis  customized , ada beberapa laman web lain juga yang anda boleh cari² hadiah. Contohnya;

 

Kalau bajet anda tinggi , bolehlah jenguk² di sini ;

 

 

Dan baaaanyak lagi . Nak cari kat kedai² atau pasaraya² pun boleh aje , takyah tunggu depa pos² bagai ~

 

Kalau pasangan kita tu ada masalah kulit wajah , apa salahnya hadiahkan 99 Fa

ce
yang 100% dibuat daripada herba ye tuan² dan puan² …. Tapi suamiku kulit wajahnye licin aje macam wifenyer… alhmdllh ~Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

 

Atau … kalau pasangan maupun sahabat / sanak saudara kita tu ada masalah kesihatan … apa salahnya hadiahkan produk² kesihatan seperti SMARTHERBS

 

Biasanya kedengaran orang kata nak cari hadiah untuk orang lelaki ni macam susah sikit sebab pilihan barangan agak terhad kot … tak macam orang perempuan punya barang , macam² adaaa (hehh…mcm Astro lakk )

 

Alhamdulillah pencarian saya semalam selama beberapa jam tu berakhir dengan penemuan yang memuaskan jugalah . Tak boleh la bagitau apa bendanya sekarang sebab encik hasben rajin baca blog wife kesayangannye ni … lalallalaa ~ karang pecah rahsia pulok …. Hopefully hadiah tu dapatle sampai hari ni … tepat pada hari lahirnya ….

 

Wah , habis je tulis draft entri ni … van Poslaju pun sampai dengan bergayanya … ! Thanx to the seller & Poslaju ! Ada 2 bungkusan dapat sekaligus ni … satu hadiah si dia , satu lagi …. hasil rembatan shopping online ku …. lalalala ~Sempat le nak balut² hadiah ke ape ke kan . Bagus betul sampai sebelum jam 11 pagi ni kalau tak , runsing juga kalau²  van tu sampai masa saya ambik anak dari sekolah nanti . Dah terkocoh² pulak kena pegi pejabat pos untuk kutip barang . Ni pun ada satu pos berdaftar yang saya termiss . Agaknya daripada siapakah gerangannya ye ? Hadiah menang GA/Contest ke ??

 

Suke ….. sukeeee ….

 

Incoming search terms:

{ 12 comments… read them below or add one }

wadud June 17, 2011 at 12:45 PM

akak maaf tak dapat bukak gamba.. :)
tapi ape pon wish moga Abe selamat dunia akhirat..
amin..

satu agi nak tanya akak..
lau beli online murah ke?
wadud ada entri terbaru… jom baca Tips Solat / Shalat Khusyuk.My Profile

Reply

Ummi Hanie June 17, 2011 at 3:26 PM

gamba ape wadud?

thanx 4 the wish..:)

beli online ni ade yg murah ade yg mahal..kite kena pandai2 search la yer..

Reply

intan_blur June 17, 2011 at 2:14 PM

happy bfday utk dia jugak umie.. ;)
intan_blur ada entri terbaru… jom baca dulu n sekarangMy Profile

Reply

Ummi Hanie June 22, 2011 at 4:16 PM

thanx intan..bagi pihak dia juga ;)

Reply

izanishak June 17, 2011 at 4:43 PM

happy bday utk husband hanie…

senang je beli on9 kan. tak yah pening2 nak cari kat kedai~

Reply

Ummi Hanie June 22, 2011 at 4:17 PM

thanx kak izan..

aah sng bangat beli online jer… ;)

Reply

nza June 17, 2011 at 6:13 PM

Hepi besday utk suami hanie…moga dikurniakan kebahagiaan brpanjangan…amin.
nza ada entri terbaru… jom baca Majlis Kesyukuran dan TahlilMy Profile

Reply

Ummi Hanie June 22, 2011 at 4:17 PM

thanx kak …
amin !

Reply

puanbee June 17, 2011 at 11:40 PM

selamat hari lahir utk suami nis , yg bestnya nis wish besday sambil promot tu hehe … nampak2 bakal jd usahawan berjaya ..

nis aktiviti KSRS kita yg pertama jom join

http://puanbee.com/aktiviti-kelab-ksrs-pertama/
puanbee ada entri terbaru… jom baca Maharaja lawak Video online minggu ke 12 di JohorMy Profile

Reply

Ummi Hanie June 22, 2011 at 4:18 PM

thanx bee

aah,sambil2 smpat promo..owh,ade nmpk bakat yer..amin..mudah2an.. ;)
ok nnti nis join yer

Reply

Ayu Jamal June 18, 2011 at 10:11 AM

..epy hari lahir too
Ayu Jamal ada entri terbaru… jom baca Mencari rakan kongsiMy Profile

Reply

Ummi Hanie June 22, 2011 at 4:19 PM

thanx ayu … :)

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: