Selamat hari lahir kekanda

Salam Jumaat yang berbahagia .

Wah, lebih bahagia bila hari lahir kekandaku encik hasben jatuh pada hari Jumaat tahun ini …. Mabruk ya zauji !!  SANAH HELWAH !! :rose:

Usia pun dah masuk angka 33 (4 tahun dah masuk grup 3 series) . Cantik nombor tuh . Ini umur ahli syurga bagi kaum lelaki tau  … hmmm ~

 


Ayang doakan semoga Abang terus berjaya dalam bidang yang diceburi , terus terus terusss majuuu juga untuk urusan ukhrawi yang lebih abadi … Amin .

 

Bila sebut pasal besday , mesti orang akan ingat pasal hadiah kan … saya pun sama . Jenuh juga memikirkan apekebenda nak hadiahkan pada sang suami tercinta ni . Last² minute baru tercari² . Semalam …  Dari pagi sampai ke tengahhari sibuk mencari² hadiah menggunakan internet saja . Yalah , dunia teknologi serba canggih kan … semuanya di hujung jari saja . Tak payah susah² cari di luar lagi .Walaupun naik berpinar² mata ni mencari dan mencari …. akhirnya jumpa juga yang berkenan di hati dan rasanya sesuai untuk si dia. Eksklusif sikit lah … tapi still under budget .

 

Ok selain daripada laman web HEARTBEAT yang sememangnya khusus untuk menempah hadiah jenis  customized , ada beberapa laman web lain juga yang anda boleh cari² hadiah. Contohnya;

 

Kalau bajet anda tinggi , bolehlah jenguk² di sini ;

 

 

Dan baaaanyak lagi . Nak cari kat kedai² atau pasaraya² pun boleh aje , takyah tunggu depa pos² bagai ~

 

Kalau pasangan kita tu ada masalah kulit wajah , apa salahnya hadiahkan 99 Fa

ce
yang 100% dibuat daripada herba ye tuan² dan puan² …. Tapi suamiku kulit wajahnye licin aje macam wifenyer… alhmdllh ~Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

 

Atau … kalau pasangan maupun sahabat / sanak saudara kita tu ada masalah kesihatan … apa salahnya hadiahkan produk² kesihatan seperti SMARTHERBS

 

Biasanya kedengaran orang kata nak cari hadiah untuk orang lelaki ni macam susah sikit sebab pilihan barangan agak terhad kot … tak macam orang perempuan punya barang , macam² adaaa (hehh…mcm Astro lakk )

 

Alhamdulillah pencarian saya semalam selama beberapa jam tu berakhir dengan penemuan yang memuaskan jugalah . Tak boleh la bagitau apa bendanya sekarang sebab encik hasben rajin baca blog wife kesayangannye ni … lalallalaa ~ karang pecah rahsia pulok …. Hopefully hadiah tu dapatle sampai hari ni … tepat pada hari lahirnya ….

 

Wah , habis je tulis draft entri ni … van Poslaju pun sampai dengan bergayanya … ! Thanx to the seller & Poslaju ! Ada 2 bungkusan dapat sekaligus ni … satu hadiah si dia , satu lagi …. hasil rembatan shopping online ku …. lalalala ~Sempat le nak balut² hadiah ke ape ke kan . Bagus betul sampai sebelum jam 11 pagi ni kalau tak , runsing juga kalau²  van tu sampai masa saya ambik anak dari sekolah nanti . Dah terkocoh² pulak kena pegi pejabat pos untuk kutip barang . Ni pun ada satu pos berdaftar yang saya termiss . Agaknya daripada siapakah gerangannya ye ? Hadiah menang GA/Contest ke ??

 

Suke ….. sukeeee ….

 


ephyra ummihanie.com harga kasih sayang

Incoming search terms:

Comments

  1. says

    akak maaf tak dapat bukak gamba.. :)
    tapi ape pon wish moga Abe selamat dunia akhirat..
    amin..

    satu agi nak tanya akak..
    lau beli online murah ke?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *