Happy birthday my dear princess

 

Salam Isnin . Monday blues ? Ha meh layan entri kat sini dulu .

 

Diringkaskan cerita , hari ini ialah hari lahir puteri sulung kami , Nurul Hafizah @ Kakak yang ke-8 . Sikiit lagi nak hampir sama dengan hari lahir ummi nya tapi dia nak jenguk ke dunia ni lebih awal katanya :p .

 

Tanggal 26 September ini …

Happy birthday my dear princess …

 

Our eldest child & princess …

 

Seorang Kakak & anak yang rajin walaupun sensitif seperti umminyer ….

 

Kek lapis ummi beli di sarawak hari tu masih banyak , so tak payahlah abah @ ummi beli kek lain yek ? Yang penting bukan sambutan hari lahir dengan kek , tapi ingatan kasih sayang dari kami ummi dan abah mu …

 

Saat-saat Ummi hamilkan dan lahirkan Kakak tak mungkin dilupakan … setiap perkembangan Kakak di dalam perut lagi Ummi sibuk nak tahu menggunakan internet . Dan apa yang Ummi tahu tu ummi akan share dengan abah dan opah mu … kami semua gembira , sangat gembira dengan kehadiranmu Kakak .

 

Pantas betul masa berlalu , Kakak sudah pun berusia 8 tahun kini . Darjah 2 . Tapi Kakak dah pandai menjaga dan mengasuh adik-adik . Ummi & Abah begitu bangga sekali denganmu …

 

Ummi dikelilingi Kakak & adik2 … :)

Macam biasa , Ummi & Abah harap dan doakan semoga Kakak terus menjadi anak yang solehah dan rajin berbakti kepada keluarga … Amin amin amin …

p.s : besday Kakak hari ni , tapi Ummi yang dapat b’day wishes kat FB … maybe depa konfius kot … takpe itsokeh … besday Ummi kan tak jauh beza dengan besday Kakak ;)

Incoming search terms:

8 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *