Sejenak di Pullman Putrajaya Lakeside

Kenangan dan lokasi indah memang rugi jika tak diabadikan. Walaupun sekadar bercuti² dalam Malaysia, saya tetap bersyukur dan gembira atas peluang ini. Bila suami ada kerja di mana², memang selalu beliau akan bawa family bersama. :)

Awal bulan April ’13 yang lalu, kami berkesempatan menjejak Pullman Putrajaya Lakeside. Pertama kali ke situ, dan memang terpukau dengan keindahannya.

Alamat: Jalan P5, 62200 Putrajaya, Wilayah Persekutuan Putrajaya
Telefon:03-8890 0000

anak-anak di serambi hotel

 

 

 

sebab itu dinamakan Putrajaya Lakeside kerana lokasinya di tepi tasik Putrajaya

Cantik kan view sekeliling hotel ni? Memang sesuai dapat taraf 5-star. Ini pun capture dari serambi bilik saja… Ok, asik tengok view di luar, kita intai sikit view di dalam bilik.

Maaf, kualiti gambar di dalam bilik ni kurang memuaskan kerana faktor pencahayaan yang malap. Romantik gitu… haha ~

Kami sempat di sini selama 1 malam sahaja. Rasa macam tak mau balik sampai tertinggal² kabel charger iPad. Katun betul tau, iPadnya tak bawak, tapi chargernya bawak. Dah tu tertinggal pulak. InsyaAllah hujung minggu ni kalau sempat nak pergi kutip.

16 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *