Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Segmen rerama berterbangan

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Segmen rerama berterbangan

Selaku rakan blogger Kakyong yang setia (cewahhh ..) , maka terhasillah entri untuk segmen rerama berterbangan ni walaupun dalam kondisi ketandusan idea dan kekurengan mood :p

Blogging ni sebenarnya mengajar banyak perkara juga bagi saya . Daripada tak reti banyak benda teknikal berkaitan komputer dan internet , la ni dah jadi mahirlah sedikit demi sedikit ;)

Dapat juga ramai kawan-kawan maya . Walaupun hanya bertemu di dunia maya tapi terasa juga keakrabannya seperti di dunia realiti juga.Misalnya , baru beberapa hari tak blogging,dah rindu kengkawan blog … betul tak korang ? Lainlah kesnya kalau jenis blogging sendirian berhad saja , tak bersosial sangat kan …

Pendapatan pasif pun dapat juga walaupun taklah lumayan sangat macam bloggerz lain.Syukur alhamdulillah rezeki juga kan … alang-alang menyeluk pekasam kata orang …

Pahit?Manis?

Manisnya … bila menang contest/giveaway … dapat kawan baru yang baik-baik belaka …

Pahitnya ? Aisehh .. tiba-tiba hilang ingatan pulok … haha ~ biorlah ianya berlalu begitu saja … malas nak dikenang-kenang …

Jom korang , kongsi pengalaman blogging korang . Klik saja banner rerama comei terbang² tu ;)

Nak tengok Alvin & The ChipMunks perform LIVE ??

 

17 Responses

  1. puanbee says:

    tang pahit dia hilang ingatan sabar je le .. bee nk join gak nanti ..sibuk lah akhir2 ni ..

    nanti pahit bee pun hilang ingatan gaks.. heheh ..kalau tk online memang rindu , lagi2 bila blog problem susah hati mcm hilang rete ..

  2. amirulfaiz says:

    Ye, betul, ada ramai kawan-kawan maya bila berblog / bersosial di alam maya ini. :)

  3. Denaihati says:

    tu la die istimewanya kawan alammaya ni…
    1 lagi bila nak selesaikan masalah berkaitan blogging etc memang cepatlah bila mintak bantuan kawan2

  4. titan says:

    ehh, mana rama-ramanya.. hehe..

  5. Acik says:

    Hahaaa … kongsi pahit manis berblog ye. Hmmm… cam seronok jer. Mungkin blh join ni! :)
    Selamat berkenalan!

  6. cikpuanhady says:

    oo..yang bulan lepas lain temanya ek..tu lah, yg manisnya dpt ramai kenalan baru kan, dari segenap pelusuk pulak tu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *