Segmen rerama berterbangan

Selaku rakan blogger Kakyong yang setia (cewahhh ..) , maka terhasillah entri untuk segmen rerama berterbangan ni walaupun dalam kondisi ketandusan idea dan kekurengan mood :p

Blogging ni sebenarnya mengajar banyak perkara juga bagi saya . Daripada tak reti banyak benda teknikal berkaitan komputer dan internet , la ni dah jadi mahirlah sedikit demi sedikit ;)

Dapat juga ramai kawan-kawan maya . Walaupun hanya bertemu di dunia maya tapi terasa juga keakrabannya seperti di dunia realiti juga.Misalnya , baru beberapa hari tak blogging,dah rindu kengkawan blog … betul tak korang ? Lainlah kesnya kalau jenis blogging sendirian berhad saja , tak bersosial sangat kan …

Pendapatan pasif pun dapat juga walaupun taklah lumayan sangat macam bloggerz lain.Syukur alhamdulillah rezeki juga kan … alang-alang menyeluk pekasam kata orang …

Pahit?Manis?

Manisnya … bila menang contest/giveaway … dapat kawan baru yang baik-baik belaka …

Pahitnya ? Aisehh .. tiba-tiba hilang ingatan pulok … haha ~ biorlah ianya berlalu begitu saja … malas nak dikenang-kenang …

Jom korang , kongsi pengalaman blogging korang . Klik saja banner rerama comei terbang² tu ;)

Nak tengok Alvin & The ChipMunks perform LIVE ??

17 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *