Segmen ditutup …

 

Salam Isnin yang ceria … (ceriakah ??? :p)

Staright to the Ampang point yeah . Memandangkan tiada lagi yang nak join segmen “kenapa nickname saya begini?” , makanya saya memutuskan untuk menutupnya pada hari ini , berkuatkuasa pada jam 6 petang … Penyertaan sebelum waktu itu saja akan diterima .

 

nickname

Walaupun segmen ini tak semeriah mana , tapi saya tetap bersyukur dan berterima kasih kerana masih ada yang sudi join dan menghulurkan salam perkenalan . Dan ada juga di kalangan peserta segmen yang sangat rajin menerjah hampir kesemua link peserta yang ada . Tahniah saya ucapkan .

 

 

Di sini saya nak listkan nickname beserta link kesemua peserta segmen ini . Kalau rajin , masukkanlah dalam bloglist korang , dan korang pun janganle lupa masukkan link blog saya juga …. ehehehehe ~ Win-win situation tak gitu ….

 

  1. Sya
  2. AfzalSukaSuki
  3. Ieyla
  4. Lin Azlina
  5. Zura
  6. Mrs. Yie
  7. Zie Fauzi
  8. Anamarza
  9. Darling Ninie @ Mama Comel
  10. Manje
  11. Puanbee
  12. Mama QS
  13. Azmanisma
  14. Malaysiascore
  15. Sepet kuku
  16. Puan kutu
  17. Ainna baijan
  18. Sayangku Zie
  19. Miera.rara
  20. Dodol
  21. Tiera Miera

 

Wokehhh … suda terjah semua ? Ada tak yang namanya tertinggal ? Rasanya takde kot … saya dah buat double-check . Hoho ~ InsyaAllah esok @ lusa saya akan featurekan sebuah entri untuk nickname paling unik@menarik pada pendengaran telinga saya . Cekidaut ~

 

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *