See …. Ana Raffali is PINK !

 

Salam rindu semua . Cehh baru tak dapat online tak sampai dua hari , dah tercungap-cungap … hehe ;)

Bukak ChurpChurp punya assignments pulak nampak Cik Anna Raffali in PINK . Luv it ;) Macam tawu2 je blog i ni PINK PINK gitteww … ;p Semenjak dia nyanyi “Tolong Ingatkan Aku “ tu macam terminat lak sikit … Sikit je le … buat halwa telinga .

Ok entri teramat ringkas untuk hari ni . Tak lupa juga nak ucap TERIMA KASIH BANYAK2 kepada semua pelawat yg dah start klik2 my Heartbeat ads . I’ll click yours too , jangan lupa inform je yer kalau dah klik tu ;) . Teringin lak nak order CARSIGN cun-cun macam ni ;

klik kat gambo ni kalau kome pun berkenan ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *