Sedihnya bila laman web digodam

annisabiz opencart

Sekadar coretan ringkas.

Rentetan diari dunia online – blogging & website.

Salah satu website seliaan saya, yang taklah terlalu aktif juga tak terlalu bersawang… suam-suam kuku jelah senang cerita.

 

Boleh dikatakan nadi bisnes online saya.

Laman web saya itu telah digodam. yes HACKED.

Mulanya saya terima e-mel dari cyber security mengatakan web saya diHack.

Saya buat tak endah je. Ingatkan emel spam kan….

Oh my !

 

 

website hacked

 

Mimpi ngeri buat pemilik website jadi realiti.

Akhirnya domain website saya terpaksa digantung buat sementara – Suspended.

Saya contact pemilik hosting, katanya banyak fail saya di dalam tu infected by virus and all that.

Sedih kan?

Banyak sebenarnya dah saya bina menggunakan domain tu….

Tak apalah. Fikir positif. Langkah terus ke depan.

Saya terus bina website yang baru walaupun hanya menggunakan subdomain…

Jemputlahhh… ke rumah baru… >>> http://aromaterapisutra.ummihanie.com/  <<<

 

Masih dalam pembinaan, godek sana sini.

Dipersilakan komen membina :D

 

Terima kasih atas support semua.

Nak sambung menggodek² lagi….. Penat tapi seronok ~

10 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *