Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Sedetik Lebih calon AJL 26

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Sedetik Lebih calon AJL 26

 

Masuk final AJL 26 weih lagu Sedetik Lebih brader Anuar Zain ni akhirnya . Tahun ni menang besar juga ya ;) Baru² ni memenangi anugerah Lagu Terbaik AIM 18 

Layanlah video kejap …

Mendayu-dayu seperti biasa lagu tema filem Merong Mahawangsa ni … ;) Tapi tak habis tengok lagi filem Merong tu … encik hasben dah 2-3 kali khatam … haha ~

 

Lirik “Sedetik Lebih”

Setiap nafas yang dihembus
Setiap degupan jantung
Aku selalu memikirkanmu

Dalam sedar dibuai angan
Dalam tidur dan khayalan
Aku selalu memikirkanmu

Ternyata ku perlukan cinta dari dirimu sayang
Barulah terasa ku bernyawa

Kasihku ku amat mencintai kamu
Kerana kau beri erti hidup
Ku kan terus mencinta sedetik lebih selepas selamanya

Di kala penuh ketakutan dengan badai kehidupan
Ku bersyukur adanya kamu

Biarlah kehilangan semua yang dimiliki di dunia
Asal masih adanya kamu

 

Kami laki bini peminat lagu ni … tihihi :-p Gudluck in AJL 26 yer ~

 

Incoming search terms:

 

19 Responses

  1. penaberkala says:

    lagu ni best, ada can nak jadi juara lagu taun ni

  2. lin azlina says:

    saya pun suka lagu ni…mendayu…

  3. ohcikgu says:

    memang bets dengar lagu nih.. :)
    orang pempuan mesti suka punya.

  4. Yati says:

    Tapi hari tu yang nyanyi lagu ni kat separuh akhir, Jacline Victor. Nape Anuar Zain tak nyanyi agaknya ya…

  5. puan kutu says:

    liriknya penuh syahdu.lagu nie mmg best..tp sygnya en suami tak reti dengar lagu baru2 cengini.haha..

    kutu pun tak tgok lg merong mahawangsa.ahakz..

  6. hajar says:

    lagu ni best… cam ade harapan leh menangkan ummi…. :D

  7. Mohkembara says:

    Assalamualaikum Yong Hanie, pe habaq? Ni baru berpeluang nyongket blog kawan lepas dkt 2 minggu lepak di kampong. Dah dkt AJL ke ? Hmm lama dah akak tak tengok AJL ni, nama penyanyi baru pun tak kenal.

    • Ummi Hanie says:

      W’salam Yong Halima … teman kabo baik … alhmdllh , baru lepas pntg … yong pekabo?

      Lepak kmpg kat mana tu? Kat Turki ka … Malaysia ?

      Saya pun AJL ni tgk gitu2 ja la … korek2 info pun dr internet ni … :p mmg ramai sgt penyanyi baru skrg ni kan

  8. kakyong says:

    mesti boleh menang punya.. go Anuar Zain… minat dr kecik nih… hihiii..

  9. […] Nano nyanyian Hafiz AF tu kan ? Malas pulak nak buat liputan hangit di sini. Hehe … Saya aim Sedetik Lebih yang menang AJL 26 , tapi tersasar pula … at least tekaan saya untuk Beribu Sesalan tu […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *