Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Sedang hadapi masalah 404 Error akibat gatal tangan :(

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Sedang hadapi masalah 404 Error akibat gatal tangan :(

Baru saja settle hal pindah randah fail blog , datang pula masalah baru . Tapi ini adalah akibat kegatalan tanganku ini …. isk3x … :(

Masalahnya ialah Error 404 di mana semua pages , komen dan lain-lain tidak boleh diakses . Korang perasan tak ? Semalam saya dok usik setting permalink tu …. kunun nak setting kasi cantek sikit la link tu kannn …. alih-alih jadi problem pulak . La ni tengah consult dengan pihak support hosting saya . Harap-harap depa dapat bantu secepat mungkin .

Nak post entry atau view blog punya main page tak ada masalah . Tu je lah … nak luahkan perasaan sikit di pagi hari ni …. Harap maaflah ye kome semua … Tensen niii …. tensennnnn ….. tulah, gatai tangan lagik .

 

4 Responses

  1. Salam Ummie, pe kabor? Wah dah ada dot com sendiri, pandai godek tak pa, akak kalau godek hancussss terus. Tahniah Umie!

    • ummihanie says:

      wslm yong Halima…maaf ye awok lame x menjenguk ha…
      aah dot com sendiri ni maknenye byk le bende nk diexplore yong…
      hehe…kalau yong teringin nk ber dot com,kabo je teman yer… ;)
      terima kasih…

  2. ciksembang says:

    mula2 nak guna cpanel lah, plugin lagi mmg technie sikit tapi tak pe lama2 ok. cayokkk

    • ummihanie says:

      betul tu kak…
      mule2 tu rase nk nangess jer…ambik masa jugak la nk paham kan…
      lama2 best pulak menggodek2 cpanel tu :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *