Sedang hadapi masalah 404 Error akibat gatal tangan :(

Baru saja settle hal pindah randah fail blog , datang pula masalah baru . Tapi ini adalah akibat kegatalan tanganku ini …. isk3x … :(

Masalahnya ialah Error 404 di mana semua pages , komen dan lain-lain tidak boleh diakses . Korang perasan tak ? Semalam saya dok usik setting permalink tu …. kunun nak setting kasi cantek sikit la link tu kannn …. alih-alih jadi problem pulak . La ni tengah consult dengan pihak support hosting saya . Harap-harap depa dapat bantu secepat mungkin .

Nak post entry atau view blog punya main page tak ada masalah . Tu je lah … nak luahkan perasaan sikit di pagi hari ni …. Harap maaflah ye kome semua … Tensen niii …. tensennnnn ….. tulah, gatai tangan lagik .

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *