Scrapblog sudah ditutup, kini giliran Picnik pula

23 Mac 2012 yang lalu, Scrapblog sudah pun ditutup. Pernah dengar atau gunakan Scrapblog? Saya tak pernah… Kini, giliran Picnik pula akan ditutup pada 19 april 2012 ini.

Picnik ni terkenal sebagai laman web untuk mengedit gambar yang agak best bagi saya. Kenapa perlu tutup?? Saya tak tahu kenapa, mereka ada jawapan tersendiri…

 

 

Jadi, sempena penutupan ni, Picnik nak bagi free saja penggunaan akaun Premium mereka. Jooommm cepat² edit gambor kome gune akaun Premium sebelum Picnik ditutup! Saya dah cuba untuk gambar ini;

dan tangan tengah gatai nak cube lagi sebanyak mungkin! Hehehh…

Picnik, we will be mising you!

Saya pakai syampu Sunsilk, korang pakai tak? Berani sahut cabaran 7 hari Sunsilk?

14 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *