Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Scrapblog sudah ditutup, kini giliran Picnik pula

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Scrapblog sudah ditutup, kini giliran Picnik pula

23 Mac 2012 yang lalu, Scrapblog sudah pun ditutup. Pernah dengar atau gunakan Scrapblog? Saya tak pernah… Kini, giliran Picnik pula akan ditutup pada 19 april 2012 ini.

Picnik ni terkenal sebagai laman web untuk mengedit gambar yang agak best bagi saya. Kenapa perlu tutup?? Saya tak tahu kenapa, mereka ada jawapan tersendiri…

 

 

Jadi, sempena penutupan ni, Picnik nak bagi free saja penggunaan akaun Premium mereka. Jooommm cepat² edit gambor kome gune akaun Premium sebelum Picnik ditutup! Saya dah cuba untuk gambar ini;

dan tangan tengah gatai nak cube lagi sebanyak mungkin! Hehehh…

Picnik, we will be mising you!

Saya pakai syampu Sunsilk, korang pakai tak? Berani sahut cabaran 7 hari Sunsilk?

 

14 Responses

  1. iEyLa says:

    dua2 xpenah try kak..
    tp picnik ni penah la dgr..hihi..
    *padahal malas nk edit2 nih.. :p

  2. akubiomed says:

    Pernah guna Picnik sebelum ini berpuas hati dengan hasilnya. Tidak sangka selepas diambil alih oleh Google ditutup pula.

  3. nza says:

    dua2 xpernah cuba….ttp hasilnya amat menarik..

  4. scrapblog pernah dengar. picnik tu tak pernah cuba. Gambar Hanie & keluarga tu menyeramkanla bila ada ular besar tu.

  5. syu90 says:

    picnic penah la dgr..tp xpenah try lg..nnti bleh la guna edit gmbr..

  6. puanbee says:

    Picnic tu pernah dengar le , ish malas pulak nak edit2 nih nis huhu

  7. izan ishak says:

    kak izan dah lama sangat edit2 gambar ni hanie… hehe… yg sebenarnya kurang rajin.

  8. puan kutu says:

    beraninya pegang ulaq.kutu mmg fobia dengan segala spesis ular.dekat pun tak boleh,inikan pula nak sentuh..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *