Saya Mahu Ole-Ole dari Sabah

 

Sebut saja ole-ole dari Sabah ni,tentu semua dah terbayangkan aksesori mutiara & kristal yang cantik lagi lip lap – lip lap kan ? ;)

Koleksi kristal & mutiara sabah saya ada banyak juga , hadiah dari encik hubby tersayang semasa bercuti ke Sabah 2 tahun sudah …

Tapi kalau nak tambah koleksi pun apa salahnya kan ? Saya tak kesah … nak² pula bro Eyriqazz kata ole-ole dari Sabah tu boleh jadi juga keychain , fridge magnet , t-shirt , dan lain-lain. Oh sukanya … sukanya ! :)

 

org fomfuan takkan tak tergugat keimanan ? :p

 

Kalau korang pun nak try luck , jom join small contest by Eyriqazz ni . ;)

Mahu INSPIRASI dalam make-over ?

Incoming search terms:

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *