Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Saya mahu aura dari blog MySuperkids

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Saya mahu aura dari blog MySuperkids

Wahaha … over acting ke tajuk entri ? Maybe not really … ;)
Saya mahu aura dari blog MySuperkids ! Well , you know … Blog popular kelolaan Mommy Lyna – MySuperkids –  blogger mana yang tak kenal kan ? Bukan nak membodek yer but it’s a fact i think ;) .

Sejujurnya ye … saya kagum dengan kebijaksanaan Mommy Lyna menghasilkan artikel-artikel berkualiti lagi menarik walaupun turut bergelar seorang carrier woman – yes , she’s an engineer ! Saya pernah baca artikel Mommy Lyna yang bercerita tentang dirinya ketika zaman sekolah2 dulu … ;) Katanya dia bukanlah seorang yang popular , biasa2 saja . Akan tetapi kini sudah menyerlah sebagai salah seorang blogger yang tersohor dan mempunyai ramai peminat tersendiri , termasuklah saya . Itulah apa yang saya sebutkan sebagai “aura” tadi . ;)

Seorang daripada anaknya mengalami sindrom amniotic band (sila Google) di mana sebelah kakinya terpaksa memakai alat bantuan berjalan @ kaki palsu . Mommy Lyna sangatlah tabah dan bersemangat menghadapi situasi yg sangat mencabar dalam diari kehidupannya . I don’t know what will happen to me if  i’m in her shoes … Saya yang kesemua anak sempurna kejadian pun tak kuat semangat macam tu .Oh my oh my ….

Ok rasanya cukup setakat ini dahulu . Risau pula orang mengata saya ni puji melangit pula . Huksss ~ So kalaulah aura-aura positif itu dapat ‘dipindahkan’ atau dikongsi bersama tempiasnye sedikit pun jadilah … Saya bukanlah nak blog saya ni jadi gah macam mana , asalkan dapat berkongsi pelbagai info bersama-sama pembaca , itu sudah memadai .

Artikel ini ditulis sebab saya mengidam iPad percuma MySuperKids. Sertai Bengkel Adsense di laman web buat duit online & mulakan gaya hidup sihat dengan vitamin semulajadi ShakleeTrialPack” .

10 Responses

  1. Mommy Lyna says:

    oo nak aura ye. nanti akak jadi agen Aura Seri hehehehe.

    good luck!!!!!

  2. nza says:

    melalui blog kita brkongsi maklumat n kisah…sekurg2nya kita dpt sesuatu yg brharga dr rakan2…..

  3. apisv2 says:

    slm kunjungan dan perkenalan..
    dtg dr blog RM;)

    blog apisv2

  4. NUR says:

    nak aura M juga ni.. JOM KE: ALL IN ONE

    good luck
    NUR ada entri terbaru… jom baca Morning!! Donut Tak JadiMy Profile

  5. [iPad MySuperKids] Cabaran Bermula – Semak Nama Anda! says:

    […] http://ummihanie.com/2011/02/saya-mahu-aura-dari-blog-mysuperkids/ oleh Ummi Hanie […]

  6. Cabaran iPad MySuperKids bermula kembali | Ummi Hanie [dot] com says:

    […] = =Entri 1 = = […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *