Saya mahu aura dari blog MySuperkids

Wahaha … over acting ke tajuk entri ? Maybe not really … ;)
Saya mahu aura dari blog MySuperkids ! Well , you know … Blog popular kelolaan Mommy Lyna – MySuperkids –  blogger mana yang tak kenal kan ? Bukan nak membodek yer but it’s a fact i think ;) .

Sejujurnya ye … saya kagum dengan kebijaksanaan Mommy Lyna menghasilkan artikel-artikel berkualiti lagi menarik walaupun turut bergelar seorang carrier woman – yes , she’s an engineer ! Saya pernah baca artikel Mommy Lyna yang bercerita tentang dirinya ketika zaman sekolah2 dulu … ;) Katanya dia bukanlah seorang yang popular , biasa2 saja . Akan tetapi kini sudah menyerlah sebagai salah seorang blogger yang tersohor dan mempunyai ramai peminat tersendiri , termasuklah saya . Itulah apa yang saya sebutkan sebagai “aura” tadi . ;)

Seorang daripada anaknya mengalami sindrom amniotic band (sila Google) di mana sebelah kakinya terpaksa memakai alat bantuan berjalan @ kaki palsu . Mommy Lyna sangatlah tabah dan bersemangat menghadapi situasi yg sangat mencabar dalam diari kehidupannya . I don’t know what will happen to me if  i’m in her shoes … Saya yang kesemua anak sempurna kejadian pun tak kuat semangat macam tu .Oh my oh my ….

Ok rasanya cukup setakat ini dahulu . Risau pula orang mengata saya ni puji melangit pula . Huksss ~ So kalaulah aura-aura positif itu dapat ‘dipindahkan’ atau dikongsi bersama tempiasnye sedikit pun jadilah … Saya bukanlah nak blog saya ni jadi gah macam mana , asalkan dapat berkongsi pelbagai info bersama-sama pembaca , itu sudah memadai .

Artikel ini ditulis sebab saya mengidam iPad percuma MySuperKids. Sertai Bengkel Adsense di laman web buat duit online & mulakan gaya hidup sihat dengan vitamin semulajadi ShakleeTrialPack” .

10 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *