Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Satu lagi Keajaiban Allah

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Satu lagi Keajaiban Allah

 

Subhanallah… Kalimah ” Allah “ terbentuk dlm genangan air yg lokasinya terletak di daerah Bekasi , Indonesia . Renung-renungkanlah ….

Incoming search terms:

 

8 Responses

  1. hans says:

    >benda2 ni macam nih kak kadang2 betul kadang2 diorang edit dgn computer jerkalau betul Allah tu maha berkuasa

  2. xyncaholic says:

    >yup btol tu..tp klau btol pon tak perlu dihairan kan.ini semua kuasa Allah SWT..

  3. hans says:

    >yupsbetul lahkita boleh kagum cuma jangan taksubxbaik

  4. >Subhanallah..Allahhuakbar..Tp Sis cam agree lh dgn Hans..Sesetengah tu ada benda yg betul & adayg tidak..Wallahhua'lam..Ingt x suatu ms dulupnh kecoh tntg nmpkmcm2 imej di dada langitpd waktu mlm menunjukkantntg kekuasaan Allah..Lepas adaorg nie nmpk pas2 ramailg pula yg mengaku nmpkmcm2 imej..Tp wallahhua'alam..x pasti lhbenar atau pun tdk..Tp katanyayg mula2 nmpk tu budak2 sekulahagama..Ada sape2 tau x tntg nie?Sis pun tak tau detail sngt kisahnie..If ade sape2 tau meh lh shareciter kt cnie..p/s: Pnh nmpk UFO..Hihihi..just joking..

  5. hans says:

    >sis ieda : yups…itula pasal..apa2 benda dkt dunia ni kita xleh terlalu taksud..takbaik

  6. hans says:

    >sebab apa xleh taksubsebab mungkin kadang2 boleh buat kita terpesongdan akan buat orang amik kesempatan buat benda jahat

  7. tehr says:

    allah maha berkuasa dan maha mengetahui
    tehr ada entri terbaru… jom baca Perbicaraan KesMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *