Ringgit Enam Puluh Enam dan Sen Tujuh Puluh Satu

Salam hujung minggu. Bersiaran dari kampung halaman encik hasben. Itu sajalah aktiviti cuti sekolah kami. Tak ke mana-mana sangat pun… Esok tinggal sehari saja lagi sebelum sesi persekolahan bermula kembali.

Ringgit Enam Puluh Enam dan Sen Tujuh Puluh Satu.

Apa kejadahnya ni?? Nilai apakah??

Oklah, terus terang… nilai bagi sebijik Buffered Earning yang sudah bertukar menjadi Metered Earning. Alhamdulillah, BE tertinggi setakat ini yang berjaya dikumpul dalam masa 35 hari. Dan merupakan BE ke-15 sejak mula² dapat BE  pertama pada 1 Disember 2010 dahulu. (Orang lain dah berpuluh² dapat ye tak…)

Tips untuk jadi JUTAWAN !

Bukan niat nak show-off pun, saya tahu kalian dapat lebih banyak dari saya. Tapi inilah antara pembakar semangat blogging bagi saya. Sebanyak mana yang saya usaha, sebanyak itulah yang saya akan peroleh. Bukan mudah bagi saya untuk mencapai amaun ini setelah beberapa tahun berkecimpung dalam dunia blogging.

Berakhirlah BE dari Nokia NwNp. Yang pertama untuk tahun 2012, dan tiada lagi BE setakat ini. Terima kasih banyak² sudi bertempek dan memberi hasil yang memuaskan. Lain kali jangan serik lagi… Button cash-out Churp Churp udah ditekan, tapi untuk Nuffnang belum sedia lagik ;)

Jom jana pendapatan pasif dengan Churp Churp. Jangan biarkan orang lain saja yang dapat hasil, kita pun boleh ;) 

Incoming search terms:

Comments

    • says

      wslm Yong,

      alhmdllh, bermula drpd nothing, skrg dah dpt hasil blogging… berhasil juga usaha teman ;)

      gitule… cuti dah nak abis ! yong masih di turki ke? nnti teman jenguk ‘umah’

  1. says

    tahniah umie..nmpknya sama la be kita nokia..dan hari ni dah jadi me..sedih plk..kak fieda sempat kumpul rm25…umie byk tu masyukkk…ingatkan kot lama la lagi dia nk tepek iklan tu rupanyadah takder dah..susah dah la pasni be yg masyukk gini nak melekat kat blog kak fieda..

    • says

      kak fieda punye BE banyak…. sy punye ini je satu, tgh tunggu lagi le ni… best kan BE Nokia ni… ini kalikedua @ ketiga dpt BE masyuk dr Nokia

      rm25 tu byk juge kak… tahniah juge ye

  2. says

    tahniah…
    aku tgh berusaha menggemokkan BE friso aku tu..
    tapi kan.. tapi kan..
    dah 2 harini ni wp problem.. takde napsu nk update.
    dah siap draft, tapi tak publish.

  3. says

    wah… hebatnya… dulu2 ingatkan nuffnang ini syarikat pengiklanan tipu. Saya pun dapat jugak tapi tak sehebat ummi..

    tahniah… motivasi untuk terus blogging menjadi lebih baik…

    • says

      takdelah hebat mana ni, hisham.

      oh yeke… kenapa sangka nuffnang penipu? hehehehe… sy faham perasaan tu… masa mula2 kenal nuffnang dulu2…

      sy pamerkan ni utk diri sndiri, sbg pmbkr smgt, bukan brtujuan buat org jeles ke, kagum ke… sbb ramai org dpt lebih masyuuk dr sy lagi… ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *