Rindu Blogging

Assalamualaikum wbt.,

Sumpah rindu sebenarnya nak aktif blogging tapi setiap kali buka dashboard blog, jadi perkara sama.

Macam blurrr nak taip apa-apa walaupun draft bertimbun dah.

Cerita ada baaanyaaaaakkkk rasanya kalau ada 30 hari sebulan, ceritanya dalam 60 posting kot gitu.

Kurang-kurangnya 2 posting sehari la gitu tanpa tiada sehari pun missed.

Angan-angan jelah kan.

Nak buat macammana, mungkin komitmen keluarga & bisnes online telah block keupayaan blogging ku secara aktif.

Bukannya aktif sangat pun dulu kan, tapi at least sebulan adala berHapdet blog berbayor tahun-tahun ni. Bayor weiiii rogiii kalo tak publish entry mak Jemah…..

Doakanlah saya didatangi keupayaan berblogging semula yer.

tak dapat cerita panjang-panjang, taip 1 – 2 ayat majmuk pun jadilah kan.

itu target saya sebenarnya di kala kesibukan melanda.

Well see…. kita dah pun di bulan November sekarang. Hampir ke penghujung pun. Dah nak masuk Disember dah. Tak lama lagi 2017 nak menjengah kalau panjang umur amiiin insyaAllah.

Mak peningggg mikior aktiviti anak-anak cuti sekolah weiiii….. Korang ada idea bagus-bagus tolong Mak ek?

Tahun depan insyaAllah;

1 orang – masih praSekolah (Huzaifah)

1 orang – tahun 2 (Zaid)

1 orang – tahun 4 (Oni)

1 orang – tahun 6 (Ukasyah) UPSR weiiiiii

1 orang – Tingkatan 2 (Kakak Hafizah)

2 orang – stay lagi di rumah temankan ummi sebab masih bawah umur utk masuk skola (Muaadz & Nawfal)

Doakan Mak sihat selalu, gagah sentiasa yer uolsss….

Banyak lagi keciciran idea ni tapi takpe kita move on dulu.

Okbai ~

kesejukan hatiku.... :)

kesejukan hatiku…. :)

 

jepah-graduasi-2016

abam Jepah graduasi prasekolah 5 tahun derr… insyaAllah tahun depan sambung utk 6 tahun pula ya

 

Nawfal (9 bulan umur dalam gambo) & abg Muaadz (genap 3 tahun umo dalam gambo)

Nawfal (9 bulan umur dalam gambo) & abg Muaadz (genap 3 tahun umo dalam gambo)

 

kenangan awal tahun persekolahan 2016

kenangan awal tahun persekolahan 2016

 

kenangan Kakak di asrama awal tahun tingkatan 1 2016. ummi sarat mengandung Nawfal

kenangan Kakak di asrama awal tahun tingkatan 1 2016. ummi sarat mengandung Nawfal

Incoming search terms:

18 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *