RFC kini di Kuala Terengganu

bismillah

RFC K.Terengganu
Syabas dan TAHNIAH buat HPA kerana berjaya melebarkan sayap lagi dengan membuka cawangan RFC terbaru di Kuala Terengganu pada 2 Disember 2010 lalu . Bacalah lebih lanjut di SINI . Ini adalah cawangan restoran RFC yang ke-9 . HPA adalah satu2nya MLM berlandaskan syariah di negara kita .
Alamat Restoran Radix Fried Chicken (RFC) Kuala Terengganu ;

LOT 4232 (G/F) WISMA CHUA AH KEE

OFF JALAN SULTAN ISMAIL/JALAN TOK LAM
20200 KUALA TERENGGANU

TERENGGANU DARUL IMAN

NO TEL: 09-6309527 / 09-6409528

(Lokasi RFC: Belakang Stadium Kuala Terengganu dan bersebelahan HPA Cawangan Kuala Terengganu)

Waktu Operasi: 10 pagi – 10 malam

 

 

Menu pilihan RFC … Nyam !
lagi menu pilihan RFC … terbaek ! Radix Cola tu sedap sgt tau !
Ehhhh … baru2 ni berkelana ke KT tak tahu menahu lagi pasal RFC ni , idak harus juga menerjah ke sana .

Ipar2ku di sana , bolehlah belanja kami RFC next time yer ! ;p

p.s : Kalau belum jadi ahli HPA , KLIK SINI  utk mendaftar . Segalanya online skrg ni . Mudah :) . Tak rugi pun join dan mmg tanggungjawab kita membantu bisnes sesama  Muslim , kan ?

Ummi Hanie 

 

Incoming search terms:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *