Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

RFC kini di Kuala Terengganu

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

RFC kini di Kuala Terengganu

bismillah

RFC K.Terengganu
Syabas dan TAHNIAH buat HPA kerana berjaya melebarkan sayap lagi dengan membuka cawangan RFC terbaru di Kuala Terengganu pada 2 Disember 2010 lalu . Bacalah lebih lanjut di SINI . Ini adalah cawangan restoran RFC yang ke-9 . HPA adalah satu2nya MLM berlandaskan syariah di negara kita .
Alamat Restoran Radix Fried Chicken (RFC) Kuala Terengganu ;

LOT 4232 (G/F) WISMA CHUA AH KEE

OFF JALAN SULTAN ISMAIL/JALAN TOK LAM
20200 KUALA TERENGGANU

TERENGGANU DARUL IMAN

NO TEL: 09-6309527 / 09-6409528

(Lokasi RFC: Belakang Stadium Kuala Terengganu dan bersebelahan HPA Cawangan Kuala Terengganu)

Waktu Operasi: 10 pagi – 10 malam

 

 

Menu pilihan RFC … Nyam !
lagi menu pilihan RFC … terbaek ! Radix Cola tu sedap sgt tau !
Ehhhh … baru2 ni berkelana ke KT tak tahu menahu lagi pasal RFC ni , idak harus juga menerjah ke sana .

Ipar2ku di sana , bolehlah belanja kami RFC next time yer ! ;p

p.s : Kalau belum jadi ahli HPA , KLIK SINI  utk mendaftar . Segalanya online skrg ni . Mudah :) . Tak rugi pun join dan mmg tanggungjawab kita membantu bisnes sesama  Muslim , kan ?

Ummi Hanie 

 

Incoming search terms:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *