Rezeki tak diduga

Salam Jumaat yang mulia.

2 minggu berturut-turut dengan entri kematian, petang ini siarkan entri happy² pula sedikit…

Rezeki tak diduga lagi. Syukur, alhamdulillah. Datangnya dari blog berprestij, Denaihati yang sesuai sekali dengan taglinenya; “Hidupkan Untuk Memberi”. Jangan lupa melawat ke sana dan baca entri terkini; Income Blog untuk apa. Macam rezeki yang saya dapat kali ini dikira salah satu daripada income blog lah ;).

Sedikit screenshot;

 

 

 

 

Kali pertama tersenarai sebagai Top 10 Link Referrer, rasanya memang agak teruja jugalah sebab saingan agak sengit. Blog Ariffshah memang maintain je tempat pertama. Jelessss tau ;) Senang² jek boleh kumpul duit tabung kawin. Haha… jangan mare. Maknye tak bagi kawin dulu kannn… ;)

Tahniah juga diucapkan buat rakan blogger Syuhada Salleh yang turut tersenarai, satu tangga atas daripada blog ni. Dassat2 ;)

Selain daripada tu, rezeki juga dari blog Denaihati kerana memenangi contest top 10 Google beberapa bulan sudah.

 

 

 

Terima kasih banyakkk…. Semoga bertambah murah rezeki tangan yang memberi. Amin….

Duit kemenangan ni dah dalam planning pun untuk digunakan untuk projek blog ini dan blog kedai online yang baru nak aktif semula… Yippeeee… ^-^

 

Dan hari ini dengan ringan jarinya kutekan butang cash out Nuffnang… Penat dah menunggu Buffered Earnings, tak mau bagi sudahh… *macam merajuk jek bunyi. Sekarang dah dapat pasang iklan Adsense semula, memang seronok tengok angka² tu meningkat walaupun seciput demi seciput, at least ado juga kan.

 

Gusi selalu berdarah ketika menggosok gigi? Colgate SlimSoft ialah solusinya !

 

Kesimpulannya, jangan berputus asa dalam menjana pendapatan pasif dari blog. Perbanyakkan ‘mata kail’ dalam ‘memancing ikan’. Jika mengharapkan dari satu punca sahaja, kita akan cepat merasa letih.

Incoming search terms:

23 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *