Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Rezeki menang Giveaway . Mr.Random sayangkan saya kali ini … rasa nak lompat bintang buleh ? ;p

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Rezeki menang Giveaway . Mr.Random sayangkan saya kali ini … rasa nak lompat bintang buleh ? ;p

bismillah

 Rebutlah peluang menangi DOMAIN PERCUMA selama 2 tahun.Klik! 

Sekadar catatan ringkas saja untuk malam ini (tajuk saja panjang tak hengat ;p) . Betullah kata pepatah lebih kurang begini ; jika hendak berjaya mengail banyak ikan , pasanglah umpan banyak-banyak supaya lebih banyak peluang umpan mengena . Setuju ?

So… apa kaitannya pepatah tu ? Tentang join contest dan Giveaway ni lah …. kalau kita rajin join macam2 jenis contest dan GA , peluang untuk menang tu lebih luas , betul tak ?  Alhamdulillah , kali ini tuah saya mengena atau lebih tepat , rezeki anak-anak …. :) GA anjuran Ibusyiranina tempoh hari menampakkan hasil . ‘Umpan’ saya mengena kali ini . Yeayyy … ! :) Terima kasih kepada Kak Nuradyani kerana informkan saya tentang ini . :) Kalau Kak Nur tak beritahu , mungkin esok2 atau lewat sedikit baru Hanie dapat tahu … ;) Sebenarnya saya ni taklah tegar sangat pun joining contest dan GA ni , bloggers lain lagi gigih dan rajin daripada saya …

Sayang jugak Mr.Random ni kat saya ek ;p . Dan thanx juga kepada penganjur , Fiza aka Ibusyiranina kerana organize GA ni . Penyertaan agak ramai . Tahniah diucapkan :) . Rasa macam nak lompat2 bintang … buleh nggak sih ? ;p

Upah budak pompuan ni lompat sudahlah … tihihi ;p

siggy2(transparent)

 

15 Responses

  1. Ummi Hanie says:

    ouh thanx hans..amin..mudah2an berterusan…:)

  2. fuyo.canggih manggih ko.tahniah2.^_^

  3. Ummi Hanie says:

    thanx zulfahmi..eh mcm kukenal..tp…takut silap org ! ;p

  4. hahaha.ko salah orang nie.aku tak kenal sape2 kat dunia nie.bahhahaha..

  5. NzA says:

    mmg gigih la hanie..tahniah3X….

  6. cikpuanhady says:

    wahhh..tahniah hanie..tulah kan,tuah manusia siapa yang tahu..selamat berconway..hihihi..

    Jom skodeng :Jom Promosi Blog Uols

  7. tahniah kak.hehe. umah baru ka.hehe

  8. Yan says:

    tahniah.. kemenangan sblum tutup 2010 gaknye ni hehhe…

    hanie.. nanti klu sudi votekan adhwa yer
    http://www.mayaqarmyla.net/2010/12/jom-vote-adik-dhuwa-haziq.html

    tq

  9. Asyi@asyar says:

    congrats akk heheh…

    rezeki amen… asyi pon rasa nk lompat jerk wakakak…

  10. hans says:

    den juga yang xbertuah dalam contest2 nih
    haih

    P/S : Laksa Sarawak Versi Alor Setar Memang Sedap

  11. Ummi Hanie says:

    thanx everybody … yeah rezeki hujung tahun gamaknye … yg belum bernasib , jgn putus asa yer…

  12. kakyong says:

    tahniah hanie..
    yg ni memang betul2 bertuah.. sbb jrg masuk, sekali masuk ade luck pulak tu…

  13. Ummi Hanie says:

    alhmdllh kkyong…habuan anak2 :)

Leave a Reply to Asyi@asyar Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *