Rezeki menang Giveaway . Mr.Random sayangkan saya kali ini … rasa nak lompat bintang buleh ? ;p

bismillah

 Rebutlah peluang menangi DOMAIN PERCUMA selama 2 tahun.Klik! 

Sekadar catatan ringkas saja untuk malam ini (tajuk saja panjang tak hengat ;p) . Betullah kata pepatah lebih kurang begini ; jika hendak berjaya mengail banyak ikan , pasanglah umpan banyak-banyak supaya lebih banyak peluang umpan mengena . Setuju ?

So… apa kaitannya pepatah tu ? Tentang join contest dan Giveaway ni lah …. kalau kita rajin join macam2 jenis contest dan GA , peluang untuk menang tu lebih luas , betul tak ?  Alhamdulillah , kali ini tuah saya mengena atau lebih tepat , rezeki anak-anak …. :) GA anjuran Ibusyiranina tempoh hari menampakkan hasil . ‘Umpan’ saya mengena kali ini . Yeayyy … ! :) Terima kasih kepada Kak Nuradyani kerana informkan saya tentang ini . :) Kalau Kak Nur tak beritahu , mungkin esok2 atau lewat sedikit baru Hanie dapat tahu … ;) Sebenarnya saya ni taklah tegar sangat pun joining contest dan GA ni , bloggers lain lagi gigih dan rajin daripada saya …

Sayang jugak Mr.Random ni kat saya ek ;p . Dan thanx juga kepada penganjur , Fiza aka Ibusyiranina kerana organize GA ni . Penyertaan agak ramai . Tahniah diucapkan :) . Rasa macam nak lompat2 bintang … buleh nggak sih ? ;p

Upah budak pompuan ni lompat sudahlah … tihihi ;p

siggy2(transparent)

15 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *