Kalau dah rezeki,Macaron takkan ke mana …

Itulah kalau dinamakan rezeki kita,takkan ke mana kalau dah tertulis di atas sana kan.Ekceli,dah tertulis pun sejak kita di dalam perut ibu lagi. Am i rite ? Kalau salah,tolong betulkan … ;)

Alhamdulillah tuahku mengena lagi dalam GA Macaron Kak Yan itu hari … sambil join GA sambil support member seangkatan kan .

Macaron – Snek Perancis yang semakin mendapat tempat di hati . Pada asalnya cabutan bertuah tu tak mengena pun nama saya,tapi selepas dibuat cabutan kedua,mengenalah pulok.So saya harus juge berterima kasih pada nama² yang tak menuntut hadiah pada cabutan pertama tu yer? Ok terima kasih semua , terima kasih Kak Yan dan terima kasih Cik Min selaku tokei Macaroon mabeles nih .

macaron cik min …

ceria dan menarik betul kaler macarons ni …

model Zaid makan macaron kaler biru…

maaf yer model ni kalau bergambar mmg serius jer mukanye :p

model Oni pula makan macaron kaler kuning , kaler faveret nye ;)

Bebudak ni makan , pesennya gigit² sikit , letak balik , ambik kaler lain pulak .. adoi laa … umminye jugak tukang makan macaron yang berhemah . Ahaks ~

Mak saya pun ada rezeki merasa macaron ni.Sedap katanya.Sempat dia komen ; “Awak ni asik menang aje … ada luck ni” . Hehehe omak … ada la sikit² kot,org lain lagi banyak luck ;) Tapi doalah mudah²an tahun baru 2012 ni semakin bertambah luck dan murah rezeki kita semua yer .. amin ~

Komen saya sendiri tentang macaron Cik Min ni ? Of coz la sedap ! Inile first time makannya pun , so a bit jakun sikitlah … haha ~ sempat lagi bermesej² dengan Cik Min :p Oh ya,saya suka perisa coklat :) Filling chocolate ganache kalau tak silap namanyakan ?

label Cik Min Macarons

tengok header gambar anak² CikMin makan macaron pun terliur sudah ~

sweet anak dara tu ;)

Jom order macaron pelbagai warna,rupa dan dekorasi ni secara online saja pun boleh dari CIk Min di blognya CikMin.com .

Incoming search terms:

45 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *