Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Kalau dah rezeki,Macaron takkan ke mana …

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Kalau dah rezeki,Macaron takkan ke mana …

Itulah kalau dinamakan rezeki kita,takkan ke mana kalau dah tertulis di atas sana kan.Ekceli,dah tertulis pun sejak kita di dalam perut ibu lagi. Am i rite ? Kalau salah,tolong betulkan … ;)

Alhamdulillah tuahku mengena lagi dalam GA Macaron Kak Yan itu hari … sambil join GA sambil support member seangkatan kan .

Macaron – Snek Perancis yang semakin mendapat tempat di hati . Pada asalnya cabutan bertuah tu tak mengena pun nama saya,tapi selepas dibuat cabutan kedua,mengenalah pulok.So saya harus juge berterima kasih pada nama² yang tak menuntut hadiah pada cabutan pertama tu yer? Ok terima kasih semua , terima kasih Kak Yan dan terima kasih Cik Min selaku tokei Macaroon mabeles nih .

macaron cik min …

ceria dan menarik betul kaler macarons ni …

model Zaid makan macaron kaler biru…

maaf yer model ni kalau bergambar mmg serius jer mukanye :p

model Oni pula makan macaron kaler kuning , kaler faveret nye ;)

Bebudak ni makan , pesennya gigit² sikit , letak balik , ambik kaler lain pulak .. adoi laa … umminye jugak tukang makan macaron yang berhemah . Ahaks ~

Mak saya pun ada rezeki merasa macaron ni.Sedap katanya.Sempat dia komen ; “Awak ni asik menang aje … ada luck ni” . Hehehe omak … ada la sikit² kot,org lain lagi banyak luck ;) Tapi doalah mudah²an tahun baru 2012 ni semakin bertambah luck dan murah rezeki kita semua yer .. amin ~

Komen saya sendiri tentang macaron Cik Min ni ? Of coz la sedap ! Inile first time makannya pun , so a bit jakun sikitlah … haha ~ sempat lagi bermesej² dengan Cik Min :p Oh ya,saya suka perisa coklat :) Filling chocolate ganache kalau tak silap namanyakan ?

label Cik Min Macarons

tengok header gambar anak² CikMin makan macaron pun terliur sudah ~

sweet anak dara tu ;)

Jom order macaron pelbagai warna,rupa dan dekorasi ni secara online saja pun boleh dari CIk Min di blognya CikMin.com .

Incoming search terms:

 

45 Responses

  1. iEyLa says:

    aik??zaid mcm takot kakak amik die pnye macaron je..
    nak sikit!!!

  2. lin azlina says:

    sedapnya…macaron sy dulu hancur…tak best…nk kena order lagi ni

  3. tahniahhh beb! hahahaha! sedap ke weh? tak penah aku rasa lagi hehehe!

  4. izan ishak says:

    tahniah hanie… mmg kalau dah rezki tak ke mana kan. dpt merasa macaron femes cikmin… sedapnya tgk zaid n oni makan tu!

  5. sari says:

    tahniah hanie dpt macaroon yg sweet tu…
    anak2 ksari mmg suka sangat especially yg perasa coklat :)

  6. eus says:

    manis tak? k’yusnyer dulu manis sgt… makan 1 jerk tp nk habis kan tu kena teguk air kosong dulu… heeee…

  7. intan_blur says:

    nyum2..sedapnye/…wlaupun belum penah rase tp mcm sedap jek..
    tahniah..rezeki ank2 kan ;)

  8. munna says:

    dah rasa macaron yg cikmin buat…. mmg sedap dan packaging dia pun menarik

  9. Qaseh Gifts says:

    Tahniah! Nampak menarik macarons ni….

    Idea menarik! – Hadiah, Bajet dan Perancangan

  10. fasz says:

    nampak sedap la…cantiklak tu..

  11. nza says:

    Tahniah…telan air liur tgk maccaron tu…wah mkn macaron pn maching dgn warna baju ek…he…

  12. ayu jamal says:

    x pernah makan..memang sedap ee

  13. akubiomed says:

    Macaron ini manis harap anak-anak tidak aktif sebab ada lebihan gula. :-)

  14. kakyong says:

    x pernah merasa macaron lagi..

    bertuah hanie & anak2.. rezeki kan.. :)

  15. Wira Chomel says:

    waa…nampak macam best..nanti nk order la..dan sangat comel

  16. puan kutu says:

    kelakar tgok muka comel ziad yg serius tu..oni maintain comel jer! wah ada cabutan kedua rupanya..klu dah rezeki tu kan..Alhmadulillah..:)

  17. Mekar says:

    Saya ni dah pernah masuk kelas macaron. Tapi buat sendiri tak pernah lagi. Maklumlah nk buatnya sedikit rumit. lagipun rumah sya xde sape nk makan :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *