Rezeki Jumaat

by Ummi Hanie on April 13, 2012

in Blog

Hasil ‘temujanji’ blog Ummihanie.com dengan Mr. E berhasil juga dengan kedatangan sehelai cek bernilai RM** tengahari tadi. Rezeki Jumaat…. syukur alhamdulillah. :) Biarpun tidaklah tinggi mana pun nilainya, tapi still fulus kan… dan lebih tinggi dari kos sewaan iklan yang ditawarkan di sini.

Be the 1st to share d news over Twitter & Facebook & be rewarded! & remember to tell your friends about #ChurpChurp

Kidnap ‘lelaki kacak‘ jadi model jap :p

Kemudian kot saya reveal siapakah Mr. E itu, dan mungkin ada juga yang boleh meneka. Bro Framestone juga dah menghantar e-mel jemputan + pengesahan semalam untuk meneruskan Projek 100 Bloggers beliau. Terima kasih Bro. Moga murah rezeki selalu.

Makanya, bolehlah bila² nanti pegi ke mesin Cheque Deposit untuk masukkan 2 keping cek sekaligus. Cek pertama ialah dari ChurpChurp. Siapa belum daftar lagi Churp²? Moh cepat, dah terbukti ada hasilnya ye…. ;)

Cukup je amaun untuk cash out, tak tunggu lagi dah terus tekan buttonCashout Now” ! ;)

Dah beberapa tahun blogging, barulah nak merasa pendapatan pasif yang aktif sikit ni. Oklah tu kan, blogging suka² + minat, dalam masa yang sama dapat juga jana pendapatan. ;)

Jom… makan KFC #50PercentSoGood ;) Eh, Krusherz dia sedap bangat tau! Update lain k…

{ 45 comments… read them below or add one }