Rezeki Jumaat

Hasil ‘temujanji’ blog Ummihanie.com dengan Mr. E berhasil juga dengan kedatangan sehelai cek bernilai RM** tengahari tadi. Rezeki Jumaat…. syukur alhamdulillah. :) Biarpun tidaklah tinggi mana pun nilainya, tapi still fulus kan… dan lebih tinggi dari kos sewaan iklan yang ditawarkan di sini.

Be the 1st to share d news over Twitter & Facebook & be rewarded! & remember to tell your friends about #ChurpChurp

Kidnap ‘lelaki kacak‘ jadi model jap :p

Kemudian kot saya reveal siapakah Mr. E itu, dan mungkin ada juga yang boleh meneka. Bro Framestone juga dah menghantar e-mel jemputan + pengesahan semalam untuk meneruskan Projek 100 Bloggers beliau. Terima kasih Bro. Moga murah rezeki selalu.

Makanya, bolehlah bila² nanti pegi ke mesin Cheque Deposit untuk masukkan 2 keping cek sekaligus. Cek pertama ialah dari ChurpChurp. Siapa belum daftar lagi Churp²? Moh cepat, dah terbukti ada hasilnya ye…. ;)

Cukup je amaun untuk cash out, tak tunggu lagi dah terus tekan buttonCashout Now” ! ;)

Dah beberapa tahun blogging, barulah nak merasa pendapatan pasif yang aktif sikit ni. Oklah tu kan, blogging suka² + minat, dalam masa yang sama dapat juga jana pendapatan. ;)

Jom… makan KFC #50PercentSoGood ;) Eh, Krusherz dia sedap bangat tau! Update lain k…


ephyra ummihanie.com harga kasih sayang

Comments

    • says

      akk dulu2 pun camtu la syu… bukan terus2 dapat… dah lama join baru dpt cash out…

      kena byk bersabar dan tak jemu2 mencuba dan bereksperimen ;)

      tips? akk rasa iklan jenis teks lebih menjadi ;)

    • says

      thnx…

      zie pun ada kontrak dgn mr. E yer… ;) lebih kurang same je kot tempoh kontrak kita, hanie punye pun dah nk habis ni

      owh, ada iklan baru yer… gud2 ;) masyuk2

  1. says

    lin pny cc lmbt lagila…aritu dh cashout…berkurun plak nak tunggu neh…nuffnang dah lambat skang kan…lin cash out hjg bln mac..buln 6 nnt baru dapat kot

    • says

      cc mmg berkurun sikit menunggu kan lin… sabo je le…

      nuff dan cc ni kena cashout hujung bulan… kalau cash out tgh2 bulan, alamat beruban le nunggu… hihihi…

  2. says

    Tahniah , cek terakhir bee pun dh dpt , sekarang fulus makin kurang juga nis , nak buat cam mana itu saja rezeki kita syukur walopun sikit kan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *