Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Rezeki Jumaat

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Rezeki Jumaat

Hasil ‘temujanji’ blog Ummihanie.com dengan Mr. E berhasil juga dengan kedatangan sehelai cek bernilai RM** tengahari tadi. Rezeki Jumaat…. syukur alhamdulillah. :) Biarpun tidaklah tinggi mana pun nilainya, tapi still fulus kan… dan lebih tinggi dari kos sewaan iklan yang ditawarkan di sini.

Be the 1st to share d news over Twitter & Facebook & be rewarded! & remember to tell your friends about #ChurpChurp

Kidnap ‘lelaki kacak‘ jadi model jap :p

Kemudian kot saya reveal siapakah Mr. E itu, dan mungkin ada juga yang boleh meneka. Bro Framestone juga dah menghantar e-mel jemputan + pengesahan semalam untuk meneruskan Projek 100 Bloggers beliau. Terima kasih Bro. Moga murah rezeki selalu.

Makanya, bolehlah bila² nanti pegi ke mesin Cheque Deposit untuk masukkan 2 keping cek sekaligus. Cek pertama ialah dari ChurpChurp. Siapa belum daftar lagi Churp²? Moh cepat, dah terbukti ada hasilnya ye…. ;)

Cukup je amaun untuk cash out, tak tunggu lagi dah terus tekan buttonCashout Now” ! ;)

Dah beberapa tahun blogging, barulah nak merasa pendapatan pasif yang aktif sikit ni. Oklah tu kan, blogging suka² + minat, dalam masa yang sama dapat juga jana pendapatan. ;)

Jom… makan KFC #50PercentSoGood ;) Eh, Krusherz dia sedap bangat tau! Update lain k…

 

40 Responses

  1. iEyLa says:

    huwaa…xmo curik cheque akk tuh..
    nk curik model tu je..bole???weee….

  2. kakyong says:

    model yg comel.. hehhe..

    wah tahniah hanie… memang rezeki tu..

  3. akubiomed says:

    Tanniahlah dapat pendapatan dengan dunia blogging. :-)

  4. syu90 says:

    thniah sis..syu xpenah cash out lg churp2..bg la tips ckit..hehe..

    • Ummi Hanie says:

      akk dulu2 pun camtu la syu… bukan terus2 dapat… dah lama join baru dpt cash out…

      kena byk bersabar dan tak jemu2 mencuba dan bereksperimen ;)

      tips? akk rasa iklan jenis teks lebih menjadi ;)

  5. izan ishak says:

    tahniah hanie!
    pasni boleh kumpul lagi dan lagi ye…

  6. fieda says:

    alhamdulillah rezeki..

  7. titan says:

    tahniah. tahniahhh…

  8. zie fauzi says:

    tahniah…. kontrak zie dgn mr E akan tamat tak lama lagi… lani nk tumpu iklan baru yg bertapak plak.. nk tgk hasilnya mcmana…

    • Ummi Hanie says:

      thnx…

      zie pun ada kontrak dgn mr. E yer… ;) lebih kurang same je kot tempoh kontrak kita, hanie punye pun dah nk habis ni

      owh, ada iklan baru yer… gud2 ;) masyuk2

  9. lin azlina says:

    lin pny cc lmbt lagila…aritu dh cashout…berkurun plak nak tunggu neh…nuffnang dah lambat skang kan…lin cash out hjg bln mac..buln 6 nnt baru dapat kot

    • Ummi Hanie says:

      cc mmg berkurun sikit menunggu kan lin… sabo je le…

      nuff dan cc ni kena cashout hujung bulan… kalau cash out tgh2 bulan, alamat beruban le nunggu… hihihi…

  10. nza says:

    TAHNIAH…rezeki ditengah bln tu…..

  11. eiela says:

    tahniah kak hanie..

  12. Ummi Hanie says:

    lorh ye ke kakngah…. ce setting bali ape yg patut… :p

    nuff ni main dgn trafik kite je kan… ;) trafik kakngah kencang, ok le tu

  13. sal says:

    dah join churp2. total reward baru 28. follower pun tak de

  14. akhiyy says:

    tahniah kak..

  15. puan kutu says:

    tahniah sahabat.merasa gak la cek kan.sikit byk tak penting.yg penting ada.tak macam kutu,habuk pun tarak!haha..

  16. Ummi Hanie says:

    biase2 saje, budakserius ;)

    terime kasih…

  17. puanbee says:

    Tahniah , cek terakhir bee pun dh dpt , sekarang fulus makin kurang juga nis , nak buat cam mana itu saja rezeki kita syukur walopun sikit kan

  18. Luqman Hakim says:

    dah lama tak cashout earnings kat churpchurp ni…hehe

  19. Ummi Hanie says:

    dua cek tu, kurang2 mesti rm200 kan… mmg puaslah… ;)

    blogging santai2 je pun jadi juge cikgu

  20. sjiehan says:

    syoknya.. saya churp2 pon x pernah dapat lagi..

    untung la kak =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *