Rezeki anakku – Menang Contest 2011

gambar anak main basikal

 

Salam bahagia u all .

Alhamdulillah SYUKUR tak terkata , senyum melebar ke telinga :) .

Walaupun tak segigih mana join macam-macam contest maupun GA di dunia blog ni , rezeki masih menyebelahi anakku . Kalau tak silap saya , sepanjang bergelar blogger dan join beberapa contest/GA , inilah kali pertama mendapat tempat PERTAMA untuk contest bergambar .

 

Contest yang dimaksudkan ialah Contest Aksi Si Cilik Berbasikal anjuran Kakyong , Syamila Mohd dan ditaja oleh beberapa penaja lain yang bermurah hati . Inilah gambar bertuah yang memenangi contest tersebut ;

 

 

gambar anak main basikal

gambar hakmilik peribadi ummihanie.com

 

 

So , Izzah Munirah bakal memenangi ;

1 helai t-shirt bersulam nama anak ( tajaan Zamieda) , 1 voucher bernilai RM15 tajaan Ummi2shoppe dan voucher bernilai RM10 tajaan beautiliciouswardrobe~ untuk 2 pemenang (satu lagi untuk pmng kategori Boy) .

 

Thanx kesemua Penganjur dan Penaja !!! :) I HEART YOU !!!

 

Ummi nye yang excited terlebey . Anak tak paham ape pun … hik3x :p Esok dah sampai hadiah baru tahu dia melaram kot … si Munirah memang gemor pakai t-shirt berbanding gown-gown gegirl nih … so sesuwei sangatlah hadiah yang bakal dapat tu ;) (t-shirt bersulam tajaan Zamieda )  .

 

Ini pula pic pemenang pertama kategori Boboiboy Boy ;

 

Pic dikidnap dari blog Ummi @ Kak Syamila …. ;)

Encem kan ? :p

 

Seriously , memang saya tak letak high expectation untuk menang pun dalam contest ni sebab saingan sengit-sengit belaka !

Juri-juri juga dilantik yer untuk mengadili gambar-gambar kesemua peserta dan markah diberi . Katanya markah pemenang-pemenang ni memang tak jauh berbeza . Memang sengit beb ;)

Hurm …. nak juga tahu apakah X-FACTOR yang menyebabkan anakku Munirah berjaya mendapat tempat pertama . Mungkin dari segi kespontanan gambor gamaknye …. memang bukan gambor posing-posing punye ni . Kira macam candid lah . Suke saya tengok gelagat bebudok bandor kunun2nye main-main beskal di kampung atok depa …. :) Lagipun memang penganjur ada kabor yang gambor akan diambilkira dari segi kespontanannyer .

 

Kepada semua pemenang-pemenang yang lain juga , TAHNIAH saya ucapkan buat kalian dan anak-anak kalian . Kalau saya jadi juri pun , mau juling-juling mata nak mengadili setiap satu gambor . Comel-comel belaka ;) .

 

Ini yang membakar semangat untuk terus join contest/GA lagi ni ;) . Caiyok2 ~

Incoming search terms:

22 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *