Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Rezeki anakku – Menang Contest 2011

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Rezeki anakku – Menang Contest 2011

gambar anak main basikal

 

Salam bahagia u all .

Alhamdulillah SYUKUR tak terkata , senyum melebar ke telinga :) .

Walaupun tak segigih mana join macam-macam contest maupun GA di dunia blog ni , rezeki masih menyebelahi anakku . Kalau tak silap saya , sepanjang bergelar blogger dan join beberapa contest/GA , inilah kali pertama mendapat tempat PERTAMA untuk contest bergambar .

 

Contest yang dimaksudkan ialah Contest Aksi Si Cilik Berbasikal anjuran Kakyong , Syamila Mohd dan ditaja oleh beberapa penaja lain yang bermurah hati . Inilah gambar bertuah yang memenangi contest tersebut ;

 

 

gambar anak main basikal

gambar hakmilik peribadi ummihanie.com

 

 

So , Izzah Munirah bakal memenangi ;

1 helai t-shirt bersulam nama anak ( tajaan Zamieda) , 1 voucher bernilai RM15 tajaan Ummi2shoppe dan voucher bernilai RM10 tajaan beautiliciouswardrobe~ untuk 2 pemenang (satu lagi untuk pmng kategori Boy) .

 

Thanx kesemua Penganjur dan Penaja !!! :) I HEART YOU !!!

 

Ummi nye yang excited terlebey . Anak tak paham ape pun … hik3x :p Esok dah sampai hadiah baru tahu dia melaram kot … si Munirah memang gemor pakai t-shirt berbanding gown-gown gegirl nih … so sesuwei sangatlah hadiah yang bakal dapat tu ;) (t-shirt bersulam tajaan Zamieda )  .

 

Ini pula pic pemenang pertama kategori Boboiboy Boy ;

 

Pic dikidnap dari blog Ummi @ Kak Syamila …. ;)

Encem kan ? :p

 

Seriously , memang saya tak letak high expectation untuk menang pun dalam contest ni sebab saingan sengit-sengit belaka !

Juri-juri juga dilantik yer untuk mengadili gambar-gambar kesemua peserta dan markah diberi . Katanya markah pemenang-pemenang ni memang tak jauh berbeza . Memang sengit beb ;)

Hurm …. nak juga tahu apakah X-FACTOR yang menyebabkan anakku Munirah berjaya mendapat tempat pertama . Mungkin dari segi kespontanan gambor gamaknye …. memang bukan gambor posing-posing punye ni . Kira macam candid lah . Suke saya tengok gelagat bebudok bandor kunun2nye main-main beskal di kampung atok depa …. :) Lagipun memang penganjur ada kabor yang gambor akan diambilkira dari segi kespontanannyer .

 

Kepada semua pemenang-pemenang yang lain juga , TAHNIAH saya ucapkan buat kalian dan anak-anak kalian . Kalau saya jadi juri pun , mau juling-juling mata nak mengadili setiap satu gambor . Comel-comel belaka ;) .

 

Ini yang membakar semangat untuk terus join contest/GA lagi ni ;) . Caiyok2 ~

Incoming search terms:

 

22 Responses

  1. Nadiah Sidek says:

    tahniah! :)
    Nadiah Sidek ada entri terbaru… jom baca Wordless Wednesday- Gaya tidur masa kiniMy Profile

  2. Hisyamh says:

    Tuah ayam nampak di kaki, tuah anak2 siapa yang tahu. kan kak.
    Hisyamh ada entri terbaru… jom baca Jenis Lawak Dan PengertiannyaMy Profile

  3. lin azlina says:

    tahniah hani…lin ni mood tgh xde…
    lin azlina ada entri terbaru… jom baca Minggu yang tak best!My Profile

  4. MysDear says:

    Tahniah Izzah Munirah…alahai..larat ke bawak org bujang kat belakang tu..hehe..comey.Gigih sungguh!
    MysDear ada entri terbaru… jom baca Kenangan Lama- Sahabat LamaMy Profile

  5. D_08 says:

    Assalamualaikum Yong Ummi Hanie…..
    tahniah le…awok ni tak ghajin betoi le nak join GA….
    tapi hati teghingin…itu yang kekadang ade le satu GA awok join….
    salute mike Yongggg
    D_08 ada entri terbaru… jom baca Jumaat Datang LagiMy Profile

    • Ummi Hanie says:

      w’salam

      haih yeop takyoh le salute2 dgn teman ni…reseki anok tuu….teman ni tukang hantor gambor dan buat entry sikit2 jer…:p

      suruh le org umah mike join kan ;)

  6. syamila says:

    tahniah hanie…mmg gambar tu spontan n menarik… ;-)
    syamila ada entri terbaru… jom baca Hadiah Untuk Ahmad &amp Pelanggan U2SMy Profile

    • Ummi Hanie says:

      ohh terime kasih ummi

      ummi salah satu juri ker ??? jeng3x …

      • syamila says:

        hanie…tk dpt pun email notification yg hanie dh reply komen….

        ummi mmg tk suka klik Notify me of followup comments via e-mail…

        lagipun hanie dh guna WP Comment Auto Responder kan..jadi tk perlu klik button tu utk email notification
        syamila ada entri terbaru… jom baca 3 Adab Memasak Yang Perlu Tahu…My Profile

        • syamila says:

          sebab kalau klik semua komen yg ada utk entry ni akan masuk dlm inbox…he3..

          kalau WP Comment Auto Responder….komen yg reply komen kita je yg dpt notification…

        • Ummi Hanie says:

          tak dapek ye ummi … maybe sbb tak klik notify me follow up comments tu kot…

          ouh lupe nk bgtau , plugin WP Comment Auto Responder tu Hanie tangguh dulu gunenye…skrg ni tgh testing plugin lain…masih xdapat ke ummi ? nnti inform lg yer…thanx ;)

  7. Yati says:

    Tahniah, Hanie! Anak Hanie comel, tu menang tu! maknya mesti sama comel. :)
    Yati ada entri terbaru… jom baca Happy birthday to me and a giveaway –My Profile

  8. puanbee says:

    memang sengit contest nih bee sampai tk join lah tk de gambar menarik … :) tahniah yer nis !
    puanbee ada entri terbaru… jom baca Cara redirect follower dari blog lama ke blog baruMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *