Random Giveaway RM50 Tunai oleh HASRULHASSAN.COM

Salam mesra.

Dah lama rasanya admin tak join giveaway yang dianjurkan bloggers Malaysia yang kian hari semakin memeriahkan dunia blog. Nak anjurkan sendiri, masih kurang kesediaan dari segi masa terutamanya, tapi perancangan tu ada insyaAllah. Korang join tau? ;)

Kali ini admin nak join giveaway anjuran blogger Hasrul Hassan. “Jiran” juga ni, kami stay area berdekatan tapi tak pernahlah terserempak, kot kalau terserempak pun masing-masing tak perasan kot.

 

giveaway

Saya selalu baca tips blogging beliau di wall Facebook. Boleh tahan otai juga tau. Ada masa tu, eloklah selongkar blog Panduan Blogger ni terutamanya newbies jika nak belajar pelbagai tips blogging. Yang dah otai-otai pun boleh juga selongkar untuk refresh ilmu gitu.

Apa tunggu lagi? Jom meriahkan giveaway MUDAH ni. Hanya follow atau subscribe blog, like fanpage, buat entri ringkas beserta backlink, submit form yang ada di ruangan entri giveaway tuan tanah sana, siap. Tunggu jelah rezeki siapa-siapa yang akan menang wang tunai RM50 kerana pemilihan secara random dibuat melalui Random.org. Ala-ala cabutan bertuah gitu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *