Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Projek 100 Bloggers

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Projek 100 Bloggers

Ramai yang dah join Projek 100 Bloggers ni. Ummi Hanie pun tak mau ketinggalan… ;) Ianya hasil idea kreatif Bro Framestone.

Antara syarat² untuk join;

  1. 100 blog Malaysia dan pemiliknya warga negara Malaysia.
  2. Blog yang mempunyai trafik dalam 500 uv dan keatas dalam sehari. (bukti statistik blog amat diperlukan)
  3. Blog berbahasa melayu atau english.
  4. Blog yang berkualiti (bukan copy paste & setiap post mendapat feedback yang menggalakkan dari pembaca).
  5. Seminggu sekurang-kurangnya 4 kali blog di update.
  6. Tidak terikat dengan mana-mana syarikat pengiklanan.
  7. Dan sanggup memberi komitment dalam menjaya Projek 100 Bloggers.

 

Saya harap kesemua syarat ini sudah melayakkan blog saya untuk turut serta. Layak atau tidak, biar Bro yang tentukan nanti…

 

100 blog yang terpilih ini nanti akan menjadi medium pengiklanan untuk produk² dari klien² Bro. Hebat,kan? Kira macam dapat job advertorial post lah… Best3x :) Ok, kalau nak join sama, yuk klik link ini => Projek 100 Bloggers Bro Framestone.

#Update terkini (9/3/12);

list nama peserta


Sudah 33 nama yang tersenarai, terima kasih Bro. Saya di no.29 itu… Ada 67 kekosongan lagi… cepat bertindak  ;)

Projek 100 Bloggers dah join ke?

 

26 Responses

  1. Juan says:

    saya pun turut join, x tau la layak ker x

  2. iEyLa says:

    gudluck kakak cayunk..
    adik xleyh nak join sbb xmemenuhi kriteria no 4..hihi

  3. Ummi Hanie says:

    xpe kakngah ade masa lg bro tu bagi… so pasni jgn kopipes lg dahh.. hik2 :p

    thanx 4 ur wish beb!

  4. zie fauzi says:

    join jgk… sapa yg xcukup syarat tu terutama bab UV, bro bagi masa lagi untuk perbaiki…

  5. Hehehe.. Jemari Asmara sangat lah tak layak.. :D

  6. puan kutu says:

    kutu tak layak sbb uv tak smp 500.hikhik..

  7. auc dot com says:

    tahniah dpt masuk
    baru je cuba mintak :)

  8. Anarm says:

    dah join jugak.. \(^_^)/

  9. zuan says:

    congrats sbb terpilih :D

  10. kimmie says:

    wah…join juga ya..semoga mendapat manfaat dari projek ni.

  11. Ummi Hanie says:

    tiba masanya cekgu pakai blog WP kot… meh amik servis sy buatkan blog dgn SEo plugin skali.. hehehh… sempatt promo

  12. Bhaihaqi says:

    Hahahaaa , aku fail semua nyaaa :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *