Projek 100 Bloggers

Ramai yang dah join Projek 100 Bloggers ni. Ummi Hanie pun tak mau ketinggalan… ;) Ianya hasil idea kreatif Bro Framestone.

Antara syarat² untuk join;

  1. 100 blog Malaysia dan pemiliknya warga negara Malaysia.
  2. Blog yang mempunyai trafik dalam 500 uv dan keatas dalam sehari. (bukti statistik blog amat diperlukan)
  3. Blog berbahasa melayu atau english.
  4. Blog yang berkualiti (bukan copy paste & setiap post mendapat feedback yang menggalakkan dari pembaca).
  5. Seminggu sekurang-kurangnya 4 kali blog di update.
  6. Tidak terikat dengan mana-mana syarikat pengiklanan.
  7. Dan sanggup memberi komitment dalam menjaya Projek 100 Bloggers.

 

Saya harap kesemua syarat ini sudah melayakkan blog saya untuk turut serta. Layak atau tidak, biar Bro yang tentukan nanti…

 

100 blog yang terpilih ini nanti akan menjadi medium pengiklanan untuk produk² dari klien² Bro. Hebat,kan? Kira macam dapat job advertorial post lah… Best3x :) Ok, kalau nak join sama, yuk klik link ini => Projek 100 Bloggers Bro Framestone.

#Update terkini (9/3/12);

list nama peserta


Sudah 33 nama yang tersenarai, terima kasih Bro. Saya di no.29 itu… Ada 67 kekosongan lagi… cepat bertindak  ;)

Projek 100 Bloggers dah join ke?


ephyra ummihanie.com harga kasih sayang

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *