Projek 100 Bloggers

by Ummi Hanie on March 7, 2012

in Blog

Ramai yang dah join Projek 100 Bloggers ni. Ummi Hanie pun tak mau ketinggalan… ;) Ianya hasil idea kreatif Bro Framestone.

Antara syarat² untuk join;

  1. 100 blog Malaysia dan pemiliknya warga negara Malaysia.
  2. Blog yang mempunyai trafik dalam 500 uv dan keatas dalam sehari. (bukti statistik blog amat diperlukan)
  3. Blog berbahasa melayu atau english.
  4. Blog yang berkualiti (bukan copy paste & setiap post mendapat feedback yang menggalakkan dari pembaca).
  5. Seminggu sekurang-kurangnya 4 kali blog di update.
  6. Tidak terikat dengan mana-mana syarikat pengiklanan.
  7. Dan sanggup memberi komitment dalam menjaya Projek 100 Bloggers.

 

Saya harap kesemua syarat ini sudah melayakkan blog saya untuk turut serta. Layak atau tidak, biar Bro yang tentukan nanti…

 

100 blog yang terpilih ini nanti akan menjadi medium pengiklanan untuk produk² dari klien² Bro. Hebat,kan? Kira macam dapat job advertorial post lah… Best3x :) Ok, kalau nak join sama, yuk klik link ini => Projek 100 Bloggers Bro Framestone.

#Update terkini (9/3/12);

list nama peserta


Sudah 33 nama yang tersenarai, terima kasih Bro. Saya di no.29 itu… Ada 67 kekosongan lagi… cepat bertindak  ;)

Projek 100 Bloggers dah join ke?

{ 31 comments… read them below or add one }

kakngah March 7, 2012 at 10:55 AM

aku failed kat item no. 4
:P
wish u luck beb!

Reply

Ummi Hanie March 7, 2012 at 3:17 PM

xpe kakngah ade masa lg bro tu bagi… so pasni jgn kopipes lg dahh.. hik2 :p

thanx 4 ur wish beb!

Reply

dzuandiey April 16, 2012 at 8:05 PM

fail kat no.2….terus pangkah!…hahaha

Reply

Juan March 7, 2012 at 12:48 PM

saya pun turut join, x tau la layak ker x

Reply

Ummi Hanie March 7, 2012 at 3:18 PM

layak tu Juan… :)

Reply

iEyLa March 7, 2012 at 2:36 PM

gudluck kakak cayunk..
adik xleyh nak join sbb xmemenuhi kriteria no 4..hihi

Reply

Ummi Hanie March 7, 2012 at 3:19 PM

alah try je dulu dik… pasni jgn kopipes lg dah.. ada masa lagi sebelum mende ni start

Reply

zie fauzi March 7, 2012 at 4:01 PM

join jgk… sapa yg xcukup syarat tu terutama bab UV, bro bagi masa lagi untuk perbaiki…

Reply

Ummi Hanie March 7, 2012 at 9:56 PM

yup betul tu zie… insyaAllah sempat lg nk improve klu betul2 ada keazaman ;)

Reply

dzuandiey April 16, 2012 at 8:07 PM

dah puas nak buat UV naik…tak naik2 juga..geram…tarik selimut!!…hehe

Reply

Ummi Hanie April 17, 2012 at 9:58 AM

tarik selimut tu tido le tuuu…. haha~

jgn putus asa ye… usaha escalator kejayaan ;)

Reply

Zefa NorAsmara March 8, 2012 at 3:45 PM

Hehehe.. Jemari Asmara sangat lah tak layak.. :D

Reply

Ummi Hanie March 8, 2012 at 4:27 PM

boleh insyaAllah zefa,improve setiap hari trafik… ;)

Reply

puan kutu March 8, 2012 at 7:32 PM

kutu tak layak sbb uv tak smp 500.hikhik..

Reply

Ummi Hanie March 9, 2012 at 9:48 AM

xpe kutu, ada masa lg utk improve ;)

Reply

auc dot com March 9, 2012 at 6:43 PM

tahniah dpt masuk
baru je cuba mintak :)

Reply

Ummi Hanie March 9, 2012 at 7:19 PM

camane tau sy dpt masuk? sy baru apply je ni..

gudluck utk auc dot com ye ;)

Reply

Anarm March 9, 2012 at 7:15 PM

dah join jugak.. \(^_^)/

Reply

Ummi Hanie March 9, 2012 at 7:18 PM

anarm mesti dpt punye kan… ;) otai~

Reply

Anarm March 9, 2012 at 7:30 PM

otai ke? mane ade.. baru nk merangkak ni.. hee.. tak tau lagi dapat ke tak.. sekurang2nya dah cuba.. kalau tak dapat, takde rezeki la tu..

Reply

Ummi Hanie March 11, 2012 at 10:43 AM

alamak anarm ni , merendah diri pulak…. mesti dpt punyalah! kalau blog sy dpt, blog anarm lagilah dpt,,, ;)

Reply

zuan March 10, 2012 at 3:15 AM

congrats sbb terpilih :D

Reply

Ummi Hanie March 11, 2012 at 10:35 AM

thanx zuan… :)

Reply

kimmie March 11, 2012 at 12:34 AM

wah…join juga ya..semoga mendapat manfaat dari projek ni.

Reply

Ummi Hanie March 11, 2012 at 9:44 AM

yup kimmie… jom le join sama ;)

projek bro ni bagus utk menyatukan komuniti bloggers~

Reply

dzuandiey April 16, 2012 at 8:03 PM

tak layak lagi…sehari UV baru 100…huh!!……bila la nak naik2 ni…benci betul..hehe..

Reply

Ummi Hanie April 17, 2012 at 9:54 AM

tiba masanya cekgu pakai blog WP kot… meh amik servis sy buatkan blog dgn SEo plugin skali.. hehehh… sempatt promo

Reply

dzuandiey April 17, 2012 at 11:11 AM

cikgu dh guna WP hosting sendiri dah..dah 4 bulan…huhu….tapi tetap maintain 100 UV sehari…haha..ada tips nak naikkan?…adehhh..susah ooo… :-(

Reply

Ummi Hanie April 17, 2012 at 12:15 PM

oo… ya ka….

dah try install plugin SEO ? n then bila taip netry tu, rajin2 taip tag keyword berkaitan sekali… paham kan? ;)

Reply

Bhaihaqi June 2, 2012 at 10:53 PM

Hahahaaa , aku fail semua nyaaa :P

Reply

Ummi Hanie June 13, 2012 at 12:33 AM

boleh diusahakan utk perbaiki yer….

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: