Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Perempuan paling comel di dunia ialah…

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Perempuan paling comel di dunia ialah…

Salam, hai…

Kadangkala geli hati, kadangkala rasa nak marah bagi penumbuk pun ada bila tengok keywords yang masuk ke dalam blog ni. Sesetengahnya sudah saya tapis di ruangan setting plugin SearchTerms tu.

Kali ini timbul keyword atau lebih tepat, carian “perempuan paling comel di dunia” yang entah macammana boleh terdampar ke salah satu entri dalam blog ummihanie.com ni. Lawak pun ada ^-^

Macam-macamlah lagi ragam pembaca ni kan… Sekadar perkongsian ringkas.

Tapi…. yang ini memang comel kan? ;)

*

 

**

 

***

 

***

 

******

Incoming search terms:

 

8 Responses

  1. hahaha…perempaun paling comel dalam hidup saya ada 3 orang sekarang..ibu saya,, wife saya dan anak pompuan saya..hu3

  2. devi says:

    memang lucu sekali, anak keil itu

  3. Denaihati says:

    comel budak ni macam anak patung pun ada.

  4. akubiomed says:

    Keyword masuk memang power.

  5. Ummi Hanie says:

    yup kaklong. anak arab kot?

  6. Ummi Hanie says:

    was2 mcmmana tu adik?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *