Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Pengomen ngetop bulan Mac ’12

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Pengomen ngetop bulan Mac ’12

Sementara membiarkan kome berteka-teki, nak reveal dulu siapakah yang paling rajin mengomen sepanjang bulan Mac ’12 yang lalu. Lambat reveal nya tapi RSS Feed top 3 pengomen tertinggi dah pun diletakkan di sidebar blog.

 

Terima kasih semua…. termasuklah yang tak termasuk dalam carta pun.

Hadiah nan hado lah untuk yang mengungguli carta, cuma dikidnap RSS Feed nya saje… ;)

 

I want my morning coffee at half price! What do you want? #50PercentSoGood tell KFC and win some awesome prizes

 

28 Responses

  1. Ummi Hanie says:

    tahniah yo kakngah… hehe :p

  2. akubiomed says:

    Tanniah kepada top pengomen. Saya masih jauh lagi untuk tersenarai. :-)

  3. Myra Jay says:

    Tahniah buat semua top komen :)

  4. syu90 says:

    ooh..kidnap RSS feed ea..nnti kidnap la RSS syu nye jgk..hehe..

  5. fieda says:

    tahniah pada mereka..

  6. izan ishak says:

    tahniah buat puankutu, kakngah n puan bee!
    anda bertiga mmg sentiasa ngetop kat sini…

  7. titan says:

    huhu..kalah lagi..

  8. lin azlina says:

    saya dah terkeluar carta nampaknya…hampir 2 minggu tak bw….kursus dan bizi…tahniah yg dlm carta

  9. zie fauzi says:

    try lagi untuk bulan 4… hihihi…

  10. sjiehan says:

    untung la sapa komen banyak… tahniah~

  11. puan kutu says:

    kutu masih mengungguli carta.hehe..Tahniah pada diri sendiri kerana kuat membebel.haha

  12. Ummi Hanie says:

    semua tu mmg pengomen2 tegar berkali2 dah top carta ;)

  13. Luqman Hakim says:

    saya pergi je kat mana-mana blog mesti ada ENCIK TITAN tu, memang rajin komen la ko bro..huhu

  14. Ummi Hanie says:

    ape lg cikgu…. pecutttt! ;)

Leave a Reply to Ummi Hanie Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *