Penawar selsema, batuk dan kahak bayi dengan LaBaby Essential Oil

La Baby Essential Oil

Salam,

Nak kata pandai main SEO sangat taklah juga.

Tapi banyak order dan pertanyaan dapat berkaitan krim selsema DrSneez di entri ini [klik].

Sebenarnya UH dah tak jual yer krim selsema tu.

Maaf sangat-sangat buat yang tertanya-tanya dan tertunggu balasan e-mel.

 

Pihak pengeluar dah buat rebranding jadi jenama baru -> Turmeric Cream (krim kunyit).

dan buat masa ini UH belum sambung ambil krim selsema jenama baru ni.

Harap maklum ya.

 

Sekarang UH aktif mempromosikan produk baru dari ELSEE khas untuk bayi/kanak-kanak, iaitu LaBaby Essential Oil  atau nama manjanya LEO ;)

 

Apa kandungan bahan La Baby Essential Oil yang istimewa sangat ni?

 

Elsee sentiasa utamakan kualiti yang PREMIUM bagi setiap produk yang dihasilkan. Termasuklah La Baby Essential Oil. Sebelum ni, LEO hanya diberi secara percuma sebagai Free Gift untuk setiab belian produk Elsee.

 

Oleh kerana banyak feedback yang BAGUS belaka dari ibu-ibu, maka Elsee memutuskan untuk keluarkan LEO new version sebagai salah satu produk jualan yang semestinya digemari ibu-ibu & ayah-ayah prihatin.

 

 

Dalam La Baby Essential Oil ada 5 bahan berkualiti premium;

 

  • Minyak Argan
  • Minyak Almond
  • Minyak Zaitun
  • Daun pudina
  • Ekstrak bunga Lily

 

LEO gunakan 5 bahan semulajadi yang natural lagi organik. Sebab LEO faham sangat dengan kulit bayi yang super lembut mulus dan sensitif. Argan Oil diimport nun jauh dari Morocco. Lily Oil pula import dari France. Diadunkan dengan Almond Oil dan Olive Oil juga Pudina Mint yang terbaik dan berkualiti tinggi.

Argan Oil dan juga Almond Oil kaya dengan Vitamin A, E, B2 dan B6. Dimana minyak ini sangat halus teksturnya dan beri kelembapan pada kulit baby.

Jadi, ibu jangan pelik, bila sapu je pada kulit baby, ia terus meresap dibawah epidermis kulit baby, tidak melekit dan tidak berminyak.

Kalau baby yang ada rashes kat punggung tu sebab pakai diapers, spray skit LEO ni dan sapu rata. Suprisingly, rashes tu cepat baik dan punggung baby makin gebu. Geram nak cubit! Hahaha…

Kalau baby ada masalah ruam dileher, badan, gatal-gatal ke, spray je dan sapu lembut. Dengan izin Allah, kulit baby akan bebas dari ruam dan gatal lagi.

 

yaaa…. FREE 1 unit Therapy Oil !

 

Atas nasihat Profesor Kimia untuk Elsee, kami menggunakan botol kaca kerana kami menggunakan bahan yang sangat premium dan sifat essential oil yang sensitif dan mudah meruap jika simpan dalam botol plastik.

Alhamdulillahhhh… kini, LEO sudah diiktiraf oleh KKM dan SELAMAT untuk diguna kepada bayi yang ada masalah selesema, kahak, kembung perut dan halau nyamuk juga serangga.

 

Mommy, LEO dah ready untuk dipinang. Berikan HANYA yang TERBAIK untuk kesayangan mommy.

LaBaby,
Cinta Tanpa Syarat ?

 

Sebahagian teks kredit kepada Fb LaMamma Malaysia

 

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *