Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Pembebel Terhebat Sept. – Okt. 2011

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Pembebel Terhebat Sept. – Okt. 2011

 

Salam Jumaat semua.Wah,tarikh cantik ye hari ni … 11.11.11 ! ;) Hmm… ada apa dengan tarikh ? Bagi saya , serupa saja ….

Oh , sengaja saya menggunakan terms “Pembebel Terhebat” tersebut untuk memeriahkan suasana … hehehe … Jangan terasa pula wahai calon², ya ? ;)

 

Psssttt… !! Untuk WANITA sahaja !

 

Dek kerana kesibukan melampau pada bulan sudah, cenderahati untuk Pembebel Terhebat Julai & Ogos 2011 masih lagi tidak diposkan … Maaf sesangat… Bendanya sudah siap dibungkus dalam sampul surat,cuma tindakan untuk mengepos tu saja agak lambat …

 

Pembebel Terhebat Sept. – Okt. ’11 jatuh kepada ….

 

 PUAN KUTU !

 

 

Akhirnya ada yang telah memecahkan rekod PuanBee yang mendominasi carta selama beberapa bulan berturut-turut … Tahniah dan terima kasih saya ucapkan kepada PuanKutu serta semua yang tersenarai yer … :)

 

 

Beberapa nama baru tercalon dalam carta Top 7 ni dan ada juga yang sudah terkeluar … tak mengapa,saya pun adakalanya tak berkesempatan menjengah dan mengomen di blog kalian.Tapi saya sedang berusaha .. caiyok² ! ;)

 

P.s : PuanKutu , sila e-melkan alamat anda ke e-mel saya ; admin@ummihanie.com atau jika bermasalah , gunakan e-mel ini ; honey_sapphire@hotmail.com.Trimasss ….

 

27 Responses

  1. Tahniah PK.. Diani mmg rajin tau. Di Jemari Asmara pun dia ungguli carta.. :D

  2. eus says:

    Wahhh.. ade pembebel terhebat rupanya!! ekekeke.. lawak plak rasanya! Tahniah Puan Kutu! hehe…

  3. puanbee says:

    saja bagi peluang kehkehkeh

  4. ibuhani says:

    Tulah….k.ani asyik terlepas jer peraduan. Sbb blog ni susah bukak! Tahniah Puan Kutu………hehehe…. :))))

  5. ciksembang says:

    lama tak dtg blog hanie.. masa kadang2 ada kadang2 tak ada..

  6. zie fauzi says:

    Tahniah PuanKutu… rajin membebel kat sini yer… Zie tak pandai membebel.. Pandai mengintai sajo… :)

    Ummi, cmna nak buat pop up box mcm ummi buat untuk like FB kat page ummi ni…

  7. syamila says:

    kak sya masuk carta yea…. ;-)

    tahniah buat puan kutu…

  8. nza says:

    sentiasa mengunjungi hanie…..

  9. kakyong says:

    tahniah buat puan kutu..

  10. […] sah-sah ada kaitan dengan gadget² lah kan ?Ramai di kalangan rakan bloggers yang juga merangkap pembebel terhebat di blog ini yang menyertainya . Saya jugak yang termissed sebab terlewat sikit join peringkat saringan hari […]

  11. […] hadiah @ cenderahati Sesekala , berilah hadiah @ cenderahati kepada pembaca² blog kita. Anugerah Pembebel Terhebat ke , anugerah Top Referral ke … apa² sajalah ikut kekereatifan masing²lah. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *