Pembebel terhebat Julai & Ogos 2011

 

Sejak minggu lepas lagi dah janji nak reveal siapakah dia pemenang anugerah “pembebel terhebat” yang saya adakan setiap 2 bulan sekali.Yang saya maksudkan kali ini ialah untuk bulan Julai & Ogos 2011 . Maaf terlewat tapi jangan risau , hadiahnya ada dan masih selamat dalam simpanan saya ;) .

 

Mari kita tengok siapa yang kena ………..

 

 

 

Tahniah Puanbee menjuarai carta sekali lagi (refer sini untuk carta mei & jun ’11) . Diikuti oleh kak Nza (naib juara yg sama juga) dan Puan kutu di tangga ketiga . Selebihnya oleh Kakyong , Ct n Honey , Mama Pipie dan Sitisifir10 . Banyak nama baru naik kali ni tapi juara masih sama . Bile kome nak rebut takhta Puanbee neh ? ;)

 

felt craft yg sangat sweet ~

 

 

Hadiah sponsor masih sama yer … Memandangkan Puanbee dah merasa dapat hadiah felt tersebut , apa kata kali ni kita bagi chance pada Kak Nza pula untuk memenanginya … boleh ker Bee ? Dan macam biasa , hadiah exchange ialah slot iklan selama sebulan di sidebar kanan blog ni atau … slot advertorial (1 entri) di sini ? Pilih .. pilih …. Advertorial tu , Bee boleh karang sendiri untuk mana-mana blog atau produk yang Bee nak promote okeh …. Saya copy paste sajork .

 

 

 

Alhamdulillah , selesai . Tunggu saya poskan hadiahnya dalam masa terdekat ni insyaAllah . Itu pun kalau semuanya sudah setuju . Walauapapun , Hanie ingin berterima kasih kerana masih ada yang sudi nak beramah mesra denganku di sini . Semoga ukhuwwah kita berkekalan hendaknya … Hadiah/cenderahati ni sekadar suka-suka saja , penyeri suasana & pengerat kemesraan .. ;)

 

 p.s : carta seterusnya ; September & Oktober 2011 …

 

15 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *