Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Peluang menang COACH Wristlet Limited Edition

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Peluang menang COACH Wristlet Limited Edition

Teruja apabila ternampak banner giveaway ini di blog FH. Cara penyertaan juga sungguh mudah. Apa lagi, jomlah cuba nasib untuk menangi COACH Wristlet Limited Edition ni. Klik banner ini;

 

11 Responses

  1. puan kutu says:

    angin nak join ga tak menerpa lg nie..gudluck hanie yer!

  2. W.HabibuRahman says:

    Eh,baru perasan lah,sejak bila lagi Ummi Hanie guna punch tab reward tu…

  3. mama pipie says:

    salam hanie, pekabar? good luck yer

  4. titan says:

    banyak juga ye giveaway dan contest ekarang..

  5. puanbee says:

    bagi peluang kat nis lah hehe ..

    alasan ni .. nis nanti nak no fon , tinggalkan kat fb ye

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *