Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Payment Adsense dan Innity masyuukk

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Payment Adsense dan Innity masyuukk

Allah tu maha mengetahui keadaan hamba2Nya kan. Di saat daku agak memerlukan wang ringgit, timing elok je Adsense dan Innity masyuuk.

Masyuuk di sini bukan bermaksud amaunnya lebat okeyh. Amaun biasa2, minimum cash out je pun. Tapi untuk Adsense, minimum pun dah 3 ratus lebih hengget kan? Adsense baru kali ke berapa je cash out. Tapi daku sangat suka dan bersyukur. Innity pun berapa kali je cash out, cukuplah untuk masa ni. Alhamdulilah. Barangsiapa bersyukur, Allah tambahkan nikmat. Ingat tu yea ~ ingatkan diri sendiri le ni… :)

 

Hujung tahun 2017 cash out Adsense. Ni ada lagi 3 suku perjalanan nak cash out semula. Hopefully pertengahan tahun ni dapat menoreh lagi. Hihi.

 

Adsense ni ambil masa dalam 3 – 4 minggu juga nak muncul dalam akaun bank sotong / kepala ghimau tu. Innity lagi lama, 2 bulan lepas dah capai tahap minimum yang kita dah setkan tuh. Takper janji masyuukkk je dalam akaun ye dok.

 

Hah, bila dah masyuk fulus ni, tangan mula nak menggatal klik2 Agoda nak cari lokasi percutian katanya. Ok le juga dari asik shopping online manjangg.

 

10 Responses

  1. akubiomed says:

    Syukur alhamdulillah. Trafik kencang dan hasilnya juga kencang. :)

  2. Maria Firdz says:

    Alhamdulillah… rezeki… saya kumpul banyak sikit duit adsense untuk kali kedua ni…

  3. Elih Japahar says:

    Terbaik…sama2 kita menuai hasil adsense dan innity ya..hehe

  4. sayidah says:

    wahhh alhamdulillah. tahniah! keep it up! hehhee. saya pun lagi sikit nak cukup adsense ni untuk cashout. innity pun dah capai limit, tengah tggu masuk akaun bank ja hehehe

  5. tahniah puan. seronok bila dpt duit dr blog ni. makin bertambah passion untuk menulis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *