Panduan jana wang dari rumah

Salam wbt.,

Panduan jana wang dari rumah| Berita baik buat kalian yang sudah bulat hati untuk menjana wang dari rumah !

Selain menjalankan bisnes online dari rumah (seperti saya, ehemm…), panduan yang diberikan dalam ebook² ini membantu kita meleraikan kebuntuan ketika hendak setup (memulakan) bisnes dari peringkat awal. Bisnes apa hendak dibuat? Bisnes apa yang sesuai dengan jiwa?

 

Pengalaman sendiri bekerja dari rumah

Berdasarkan pengalaman sendiri (sudah hampir 7 tahun menjalankan bisnes online, sudah tentu tiada kekangan masa dan tekanan dari seorang bos kerana saya adalah bos kepada diri saya sendiri. Justeru itu, disiplin bekerja amat perlu dititikberatkan.

Saya bebas hendak bekerja berapa jam yang saya mahu.

Saya bebas tanpa sebarang tekanan (kecuali cabaran untuk diri sendiri), dan yang paling penting anak-anak saya sentiasa berada dalam pemantauan dan asuhan saya sendiri.

 

wahm quotes

 

Saya selalu membaca di Internet, ramai wanita berkerjaya teringin hendak membesarkan anak dengan tangan sendiri. Ingin melihat anak-anak membesar depan mata. Akan tetapi, faktor kewangan tidak menyebelahi. Mungkin panduan jana wang dari rumah ini merupakan panduan terbaik untuk bermula.

Antara tips popular untuk mencari idea bisnes dari rumah ini ialah; mengkaji minat/hobi sendiri dan transformasikan menjadi bisnes mengikut kreativiti.

 

Ada banyak lagi bisnes dari rumah yang UH nak senaraikan antaranya;

  1. Bisnes buat Pau/Pizza/Roti stail hotel
  2. Bisnes buat T-shirt
  3. Bisnes Deko Kek
  4. Bisnes Roti Canai & Murtabak Sedap
  5. Jual susu kambing online
  6. Rahsia buat duit dengan Menulis
  7. Bisnes produk Aromaterapi Sutra

 

RM7k sebulan dengan hanya bisnes air balang

 

Ini bukan cobaan….. ini realiti !

Bisnes air balang pelbagai perisa menggiurkan pun boleh jana RM7k sebulan. Kalah pendapatan bloggers uolzz….

 

 

Baca betul2 panduan encik Mizan yang berpengalaman buat bisnes air balang di pasar malam. fuhhh… memang rasa tercabar tengok income beliau.

So ada 7 bab kesemuanya… kejap je nak khatamkan ye dak !

 

 

 

RESEPI 15 JUS BEST SELLER

Di dalam bab ini dikongsikan “15 Resepi Jus Yang Paling Laris” di pasar ramadhan. Bukan sahaja sekadar resepi, malah, cara-cara membuatnya secara bergambar juga ada saya tunjukkan.

15 Resepi Jus Buah tersebut adalah…

  1. Jus Mangga
  2. Jus Tembikai Susu
  3. Jus Tembikai
  4. Jus Carrot Susu
  5. Jus Asam Boi & Limau Kasturi
  6. Jus Mata Kucing
  7. Jus Air Jagung
  8. Jus Nenas Madu
  9. Jus Buah Naga (Dragon Fruit)
  10. Air MILO
  11. Air Laici Susu
  12. Air Blue Hawaian Lemonade
  13. Air Teh Bunga
  14. Air Kelapa Muda
  15. Air Bandung Cincau

 

air liur UH dah meleleh2 baca nama2 jus bestseller nih.

korang dah mula niaga nanti, hantarle ke UH sebalang air bandung cincau yer ! :D

 

Selamat berjaya !

 

Incoming search terms:

6 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *