Panduan jana wang dari rumah untuk wanita

Salam wbt.,

Panduan jana wang dari rumah| Berita baik buat para wanita sekalian yang sudah bulat hati untuk menjana wang dari rumah. Psstt… untuk lelaki pun boleh juga, tiada masalah. ;)

Selain menjalankan bisnes online dari rumah (seperti saya, ehemm…), panduan yang diberikan dalam ebook ini membantu kita meleraikan kebuntuan ketika hendak setup (memulakan) bisnes dari peringkat awal. Bisnes apa hendak dibuat? Bisnes apa yang sesuai dengan jiwa? Kesemuanya ada 9 bab yang perlu dibaca satu persatu, dan terus praktikkannya.

Pengalaman sendiri bekerja dari rumah

Berdasarkan pengalaman sendiri (sudah hampir 3 tahun menjalankan bisnes online, sudah tentu tiada kekangan masa dan tekanan dari seorang bos kerana saya adalah bos kepada diri saya sendiri. Justeru itu, disiplin bekerja amat perlu dititikberatkan. Saya bebas hendak bekerja berapa jam yang saya mahu. Saya bebas tanpa sebarang tekanan (kecuali cabaran untuk diri sendiri), dan yang paling penting anak-anak saya sentiasa berada dalam pemantauan dan asuhan saya sendiri.

wahm quotes

Saya selalu membaca di Internet, ramai wanita berkerjaya teringin hendak membesarkan anak dengan tangan sendiri. Ingin melihat anak-anak membesar depan mata. Akan tetapi, faktor kewangan tidak menyebelahi. Mungkin panduan jana wang dari rumah ini merupakan panduan terbaik untuk bermula.

Antara tips popular untuk mencari idea bisnes dari rumah ini ialah; mengkaji minat/hobi sendiri dan transformasikan menjadi bisnes mengikut kreativiti.

Selamat berjaya !

 

p.s: dengan pelaburan sebanyak RM20 sahaja, anda bakal dapat 3 ebook ! memang berbaloi-baloi….

 

Incoming search terms:

6 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *